|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Uciążliwość hałasu podczas frezowania. |
| Autor |
Wiadomość |
Azja Mniejsza
Czytelnik forum poziom 2

|
Wysłany: 2008-03-31, 00:19
|
|
|
Najlepiej stopery, Ja nosilem sluchawki pare miesiecy, bardzo dobrze tlumily dzwieki, ale bardzo mi sie uszy pocily, balem sie ze jeszcze zgnija Przerzucilem sie na stopery, takie lepszejsze, sa zrobione z mieciutkiej gumy z takimi 2-ma membramkami, super wyciszaja i nie trzeba ich wczesniej ugniatac paluchami, zeby wlozyc do ucha, wkladajac je trzeba tylko lekko nimi krecic i po bolu. Firma MOLDEX www.moldex-europe.com
Jesli lubisz sluchawki to musisz je zmienic. Ta otoczka miedzy sluchawkami a uchem jest nie jest porwana?? A moze gabka wyleciala ze srodka sluchawki? Nie jest peknieta oslona sluchawki?? Ja wywiercilem sobie jedna, doslownie jedna maluteńką dziureczkę na każde ucho w tych słuchawkach, i już była lipa, od chalasu glowa pekala i uszy nadal sie pocily. Kup innej firmy sluchawy, a jesli masz bardzo wrazliwy sluch to takie co pracuja budowlance na mlotach udarowych, wtedy nic nie uslyszysz nawet jak ci maszyna odleci
monno.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 304 raz(y) 11,46 KB |
|
|
|
|
 |
Wodzu
Specjalista poziom 3

Pomógł: 10 razy Dołączył: 29 Lip 2006 Posty: 680 Skąd: z sasiedztwa
|
Wysłany: 2008-03-31, 13:57
|
|
|
ja proponuje jakieś mp3, dobrą muzykę i słuchawki |
_________________ Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|