|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
tokarka, co to za model |
| Autor |
Wiadomość |
maximer
Czytelnik forum poziom 1 maximer

|
|
|
|
 |
DZIKUS
Specjalista poziom 3

Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 1082 Skąd: ST. WOLA / W-WA
|
Wysłany: 2006-12-09, 17:06
|
|
|
| polska tokarka TSA 16 (albo 14 albo cos kolo tego), produkowana bodajze od lat szescdziesiatych. bardzo solidna zeliwna konstrukcja, nie ma co jej porownywac z chhinskimi badzieiwakami. zdecydowanie warto, sam mam podobny model. |
|
|
 |
maximer

|
Wysłany: 2006-12-09, 18:22
|
|
|
| DZIKUS napisał/a: | | polska tokarka TSA 16 (albo 14 albo cos kolo tego), produkowana bodajze od lat szescdziesiatych. bardzo solidna zeliwna konstrukcja, nie ma co jej porownywac z chhinskimi badzieiwakami. zdecydowanie warto, sam mam podobny model. |
No i dałem ciała. Albo ktoś stąd albo pech...... i już jej nie ma |
|
|
|
 |
DZIKUS
Specjalista poziom 3

|
Wysłany: 2006-12-09, 19:29
|
|
|
buahaha i to w chwile po moim poscie, chyba moje zdanie jest niezmiernie wazne i w ogole, w zwiazku z tym moglibyscie zwracac sie do mnie per Mistrzu, albo Panie Boże? |
|
|
 |
kot1979
Specjalista poziom 2

Pomógł: 9 razy Dołączył: 05 Lip 2006 Posty: 515 Skąd: Sulejowek
|
Wysłany: 2006-12-09, 21:08
|
|
|
| Ojcze derektorze:P , hehe sam sie odrazu zaczelem ogladac tokarke:))) |
_________________ Nauczycielem wszystkiego jest praktyka. |
|
|
|
 |
maximer

|
Wysłany: 2006-12-11, 10:13
|
|
|
| DZIKUS napisał/a: | buahaha i to w chwile po moim poscie, chyba moje zdanie jest niezmiernie wazne i w ogole, w zwiazku z tym moglibyscie zwracac sie do mnie per Mistrzu, albo Panie Boże? |
Różnica między Bogiem a tobą jest zasadnicza - ty możesz stracić palce na swojej maszynie.
Jest takie przysłowie 'wyżej.........' Ludzie nie oddawajcie kału stojąc na głowie. |
|
|
|
 |
DZIKUS
Specjalista poziom 3

|
Wysłany: 2006-12-11, 15:22
|
|
|
| maximer napisał/a: | | DZIKUS napisał/a: | buahaha i to w chwile po moim poscie, chyba moje zdanie jest niezmiernie wazne i w ogole, w zwiazku z tym moglibyscie zwracac sie do mnie per Mistrzu, albo Panie Boże? |
Różnica między Bogiem a tobą jest zasadnicza - ty możesz stracić palce na swojej maszynie.
Jest takie przysłowie 'wyżej.........' Ludzie nie oddawajcie kału stojąc na głowie. |
roznica miedzy mna a bogiem jest taka, ze tego drugiego nikt zywy jeszcze nie widzial, co tez stawia pod wielkim znakiem zapytania fakt jego istnienia. a jak wiadomo, cos co nie istnieje, nie moze zostac w zaden sposob uszkodzone. wspomnianego "przyslowia" nie kojarze, ale moge sie jedynie domyslac, ze chodzi o jakies tajemnicze zabawy kalem, ktorych jako agnostyk z pewnoscia nie praktykuje.
pozdrawiam |
|
|
 |
kix9
Nowy użytkownik

|
Wysłany: 2006-12-28, 16:54
|
|
|
No i dałem ciała. Albo ktoś stąd albo pech...... i już jej nie ma
Ależ nie - poprostu skończyła sie aukcja - skontaktuj sie ze sprzedawcą niech wystawi jeszcze raz
Pozdro |
_________________ 100101001000 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|