|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
Przeglądarka corela |
| Autor |
Wiadomość |
RAJMUND
Stały bywalec

Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 51 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 2008-07-24, 08:02 Przeglądarka corela
|
|
|
jest jakaś DARMOWA przeglądarka dla corela, chciałbym tylko podejrzeć pliki.
Dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
AndrzejJS
Sympatyk forum poziom 2

Pomógł: 8 razy Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 40 Skąd: Europa
|
Wysłany: 2008-07-24, 15:47
|
|
|
Nie slyszlem. Sprawa nie jest prosta sa ludzie ktorzy uzywaja wersji 6 no i tacy z ta ostatnia - X4 (14). Sciagnij sobie te ostatnia ze strony producenta jako demo i mozesz uzywac jej przez miesiac. Tak bylo do niedawna o ile pamietam. Zdazysz przejrzec wiele plikow.
Ta ostatnia wersja otwiera prawie wszystko: wszystkie wersje corela, wiekszosc plikow EPS, PS, HPGL, DXF, PDF, AI oraz wiele innych formatow.
Sam pracuje z corelem od poczatku i do dzisiaj uzywam v.3 ze wzgledu na wspanialy eksport HPGL.
Pozdrawiam.
AndrzejJS |
|
|
|
 |
morswin
Stały bywalec

Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 52 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2008-07-24, 18:54
|
|
|
| W tym programie IrfanView mozesz przegladc pliki roznych formatow po zainstalowaniu odpowiednich pluginow. |
|
|
|
 |
AndrzejJS
Sympatyk forum poziom 2

Pomógł: 8 razy Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 40 Skąd: Europa
|
Wysłany: 2008-07-24, 21:22
|
|
|
Sprawdzilem program IrfanView poniewaz sam bym cos takiego potrzebowal
ale niestety otwiera pliki w ogromnej ilosci formatow oprocz tych dla mnie
najwazniejszych: wszystkie wersje programow Corel, Illustrator, SignLab,
EngraveLab AutoCad. Po prostu nie otwiera grafiki wektorowej.
Z plikow corela pokazuje w najlepszym razie miniaturki o bardzo niskiej
rozdzielczosci i to nie zawsze.
W Dalszym ciagu polecam Corel X4 w wersji demo, otwiera wszystkie formaty
corela, stare i nowe i cala mase innych. Jedynym ograniczeniem jest czas uzywania.
Pozdrawiam.
AndrzejJS |
|
|
|
 |
RAJMUND
Stały bywalec

Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 51 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 2008-07-25, 09:43
|
|
|
Dzięki za podpowiedzi , więc jedyne rozwiązanie to wersja demo.
Jak by ktoś dowiedział się czegoś więcej to proszę dać znać. |
|
|
|
 |
jora38
Czytelnik forum poziom 3

Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 23 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-07-25, 13:58
|
|
|
Znalazłem takiego ThumbsPlus Pro 7 SP2 Build 2251, możesz spróbować, ja niestety mam Millenium i pod tym systemem ten Tmumbs nie chce „odpalić”. Nie wiem więc jaki jest ten wspomniany podgląd cdr-ów.
http://dobreprogramy.pl/i...+SP2+Build+2251 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt:
Administrator |
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|