|
CNC FORUM
Amatorskie maszyny CNC
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
michalsz81
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

|
Wysłany: 2012-02-05, 01:10 Rysunek tech złożeniowy
|
|
|
Witam proszę o pomoc w zwymiarowaniu ewentualnym uzupełnieniu rys. złożeniowego zespołu sprzęgła : foto nr 1 - całość , nr 2 wałek który mam narysowac i zwymiarować , nie musze nanoscic chropowatosci , problem mam ze śrubą M12x20 , mianowicie nie do konca wiem jak bedzie wyglądał otwór na tą srubę w wałku , do kąd gwint itd. Będe wdzięczny za każda pomoc i uwagi , dobrzański niewiele mi rozjaśnił.
 |
|
_________________ WIP PW |
|
|
|
 |
WZÓR
ELITA FORUM (min. 1000)

Pomógł: 309 razy Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1830 Skąd: Oława
|
Wysłany: 2012-02-05, 10:15 Re: Rysunek tech złożeniowy
|
|
|
| michalsz81 napisał/a: | | ..nr 2 wałek który mam narysowac i zwymiarować , nie musze nanoscic chropowatosci , problem mam ze śrubą M12x20 , mianowicie nie do konca wiem jak bedzie wyglądał otwór na tą srubę .w wałku , do kąd gwint itd. ... |
Hmm .... wyrwanie schrzaniłeś - jak w ten sposób chcesz zwymiarować ,,fasolkę''?
Mariusz.
Nowy folder.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 25 raz(y) 87,73 KB |
|
|
_________________ <<< Pierwszym obowiązkiem artysty jest opanowanie rzemiosła - Rudyard Kipling >>> |
|
|
|
 |
michalsz81
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

|
Wysłany: 2012-02-05, 10:23
|
|
|
Dzięki wielkie za odp i pdf'y biore sie za poprawe , za 2 godz musze to oddac:) |
|
_________________ WIP PW |
|
|
|
 |
WZÓR
ELITA FORUM (min. 1000)

Pomógł: 309 razy Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 1830 Skąd: Oława
|
Wysłany: 2012-02-05, 10:37
|
|
|
| michalsz81 napisał/a: | Dzięki wielkie za odp i pdf'y biore sie za poprawe , za 2 godz musze to oddac:) |
http://www.cnc.info.pl/to...3879.htm#243910
| alfa123 napisał/a: | | przekroje obojetnie, tak aby dalo sie to zwymiarowac a potem wykonac. mozesz to zrobic tak do 12?? |
Napięte terminy macie w tej szkole.
Mariusz. |
|
_________________ <<< Pierwszym obowiązkiem artysty jest opanowanie rzemiosła - Rudyard Kipling >>> |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| sponsorem forum jest www.akcesoria.cnc.info.pl |
Informacje na witrynie cnc.info.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych cnc.info.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Cnc.info.pl jest przeciwna łamaniu zabezpieczeń oraz łamaniu praw autorskich, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt z administratorem forum
|
www.akcesoria.cnc.info.pl
• silniki krokowe • Łożyska liniowe • śruby trapezowe i kulowe
|