[Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

Chcesz sprzedać, kupić, zamienić - wszystko co związane jest z CNC. Zabronione jest reklamowanie sklepów, firm handlowych oraz umieszczanie oferty komercyjnej w treści posta.

Autor tematu
leawer
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 11
Rejestracja: 19 lis 2016, 14:58
Lokalizacja: Polska

[Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

#1

Post napisał: leawer » 05 sie 2022, 12:11

Województwo: Dolnośląskie
Wyślij wiadomość

Zlecę wykonanie podkładki 400mm zgodnie z rysunkiem (potrzebuję 2szt to wglądu)

Może być z blachy 1mm , 2mm (obojętnie)

Jedyna zmiana to otwory z M24 można zrobić M20

Sprawa pilna. Proszę wiadomości PW.

Obrazek




dudziak4
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 638
Rejestracja: 06 wrz 2007, 13:30
Lokalizacja: Bielawa

Re: [Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

#2

Post napisał: dudziak4 » 05 sie 2022, 14:22

To mają być gwinty czy otwory ?


pitsky
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 384
Rejestracja: 06 maja 2005, 09:58
Lokalizacja: lublin

Re: [Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

#3

Post napisał: pitsky » 05 sie 2022, 15:13

dudziak4 pisze:
05 sie 2022, 14:22
To mają być gwinty czy otwory ?


Tak, gwint m24 w blasze 1mm


dudziak4
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 638
Rejestracja: 06 wrz 2007, 13:30
Lokalizacja: Bielawa

Re: [Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

#4

Post napisał: dudziak4 » 05 sie 2022, 23:32

pitsky pisze:
05 sie 2022, 15:13
dudziak4 pisze:
05 sie 2022, 14:22
To mają być gwinty czy otwory ?


Tak, gwint m24 w blasze 1mm
Ja wiem, ty wiesz ale zleceniodawca może nie wiedzieć, ze się nie da zrobić, chyba ze uważasz to za normalne opisywanie otworu jako M20 czy M24


sebasbox
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 201
Rejestracja: 16 mar 2019, 10:54

Re: [Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

#5

Post napisał: sebasbox » 06 sie 2022, 08:32

Wlasciwie dziura w blasze 1mm moze dzialac jak gwint tylko że z jednym zwojem😁


dudziak4
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 638
Rejestracja: 06 wrz 2007, 13:30
Lokalizacja: Bielawa

Re: [Zlecę] Wykonanie podkładki 400mm

#6

Post napisał: dudziak4 » 06 sie 2022, 08:43

Już prędzej blacha 2mm, M20 skok 2.5, M24 skok 3

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Giełda CNC”