[K] Wąż stalowy / peszel powlekany

Chcesz sprzedać, kupić, zamienić - wszystko co związane jest z CNC. Zabronione jest reklamowanie sklepów, firm handlowych oraz umieszczanie oferty komercyjnej w treści posta.

Autor tematu
maciek95k
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 138
Rejestracja: 31 mar 2017, 23:04
Lokalizacja: Kraków

[K] Wąż stalowy / peszel powlekany

#1

Post napisał: maciek95k » 22 maja 2020, 02:46

Jak w temacie. Potrzeba mi 2-3mb węża stalowego powlekanego PCV. Średnica zewnętrzna w okolicach 33-38mm. Jak ktoś ma namiar gdzie mogę tego kupić mniej niż 10mb to będę wdzięczny.



Awatar użytkownika

marihires
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2018, 14:38
Lokalizacja: Piekary Śląskie

Re: [K] Wąż stalowy / peszel powlekany

#2

Post napisał: marihires » 22 maja 2020, 21:36

Witam.
Polecam firmę Tubes International w Katowicach.
Można u nich kupić nawet 1mb.
(z tego co widzę na stonie mają oddział w Krakowie)


Autor tematu
maciek95k
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 138
Rejestracja: 31 mar 2017, 23:04
Lokalizacja: Kraków

Re: [K] Wąż stalowy / peszel powlekany

#3

Post napisał: maciek95k » 22 maja 2020, 23:48

Dzięki za info. Z tego co widzę mają węże stalowe ale nie powlekane. Potrzebuję dość elastycznego do przeciągnięcia przewodów do czwartej osi. Jutro sobie przedzwonię, może akurat.

Awatar użytkownika

marihires
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 06 mar 2018, 14:38
Lokalizacja: Piekary Śląskie

Re: [K] Wąż stalowy / peszel powlekany

#4

Post napisał: marihires » 23 maja 2020, 05:13

To możliwe że sprawdzą się jakieś węże kompozytowe - używałem takich przy
modernizacji wytaczarki (do okablowania ruchomego podestu od wrzeciennika) - modelu węża nie pamietam ale był bardzo elastyczne a zarazem wytrzymałe mechanicznie i odporne na oleje.
Zadzwon zapytaj....coś dobiorą.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Giełda CNC”