witam wszystkich i moze temat juz nie raz byl na forum nie uzyskalem zadowalajacej odpowiedzi a przeciesz znawcow tematu tutaj nie brakuje a ja jestem zielony w dziedzinie laserow posiadam ploter tanacy juz mnustwo czasu ale teraz mam pomysl na produkcje roznych figurek z roznych materialow ( glownie plexi ) wiec zdecydowalem sie na ploter laserowy tylko teraz aby wybrac taki ktory bedzie spelnial swoja fumkcje i zadowoli uzytkownika wiem ze to na dobry laser trochu za malo z trotec-ka napisali mi ok. 40000 wiec wogule nie ma mowy o takiej sumie tymbardziej ze to tylko proba produkcji stad moje pytanie czy za ta kwote jest cos wartego uwagi...jakis polter ktory w tej cenie bedzie chodzil rownie dobrze co niejeden drozszy nie licze na jakas super jakosc jak z konkurencji za 300% wieksza cene ale jesli bylby bezawaryjny to juz duzy sukces...
bralem pod uwage seron za 12000 netto mozna juz nabyc dobre wyposazenie z programem ale opini uzytkownikow tego plotera nie mozge namierzyc tak jak inny ploter robiony i sprzedawany na allegro nick ploterki pewnie tez wszyscy znaja bo tez na forum pojawialy sie tez takie opisy ale niestety kazdy poruszal temat i nikt nic nie pisal o najwazniejszym czy jest godny polecenia...licze na wasza pomoc jaka by nie byla to dla mnie na wage zlota
laser do 15000
Re: laser do 15000
mirko731 pisze:witam wszystkich i moze temat juz nie raz byl na forum nie uzyskalem zadowalajacej odpowiedzi a przeciesz znawcow tematu tutaj nie brakuje a ja jestem zielony w dziedzinie laserow posiadam ploter tanacy juz mnustwo czasu ale teraz mam pomysl na produkcje roznych figurek z roznych materialow ( glownie plexi ) wiec zdecydowalem sie na ploter laserowy tylko teraz aby wybrac taki ktory bedzie spelnial swoja fumkcje i zadowoli uzytkownika wiem ze to na dobry laser trochu za malo z trotec-ka napisali mi ok. 40000 wiec wogule nie ma mowy o takiej sumie tymbardziej ze to tylko proba produkcji stad moje pytanie czy za ta kwote jest cos wartego uwagi...jakis polter ktory w tej cenie bedzie chodzil rownie dobrze co niejeden drozszy nie licze na jakas super jakosc jak z konkurencji za 300% wieksza cene ale jesli bylby bezawaryjny to juz duzy sukces...
bralem pod uwage seron za 12000 netto mozna juz nabyc dobre wyposazenie z programem ale opini uzytkownikow tego plotera nie mozge namierzyc tak jak inny ploter robiony i sprzedawany na allegro nick ploterki pewnie tez wszyscy znaja bo tez na forum pojawialy sie tez takie opisy ale niestety kazdy poruszal temat i nikt nic nie pisal o najwazniejszym czy jest godny polecenia...licze na wasza pomoc jaka by nie byla to dla mnie na wage zlota