Witam, tu zamieszczam takie pliki, czy możecie mi powiedzieć czy wasze lasery
widzą wszystko poprawnie, wymiary paru elementów są podane na zrzucie.
Chodzi o to czy takie pliki są przyjmowane przez laser, jeden zakład mi powiedział że tak, inny że nie, tylko eps i cdr, które mi wadliwie Inkscape eksportuje.
I czy trzymają wymiary i proporcje, to bardzo ważne, chyba zresztą nie trzeba tego nikomu tłumaczyć.
Jak długo by trwało wycięcie 250cm lini w pleksi 3mm?
Czy możecie powiedzieć za ile to można wyciąć w pleksi 3mm?
Czy w plikach są błędy czy coś?
Czy ktoś z was ma laser w warszawie może?
Czy te pliki są poprawne? I parę innych pytań.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
podstawą raczej jest corel.
same programy do obsługi lsera i rozwiązania są różne. Jedne są jako sterownik drukarki plus hmm jakby to nazwać "interfejs" (moim zdaniem lepsze) inne jako osobny program do którego importuje się pliki wyeksportowane z programów graficznych, te mają ograniczenia co do plików.
Jako sterownik drukarki praktycznie z każdego programu można grawerować, nawet z notatnika (sprawdzone)
same programy do obsługi lsera i rozwiązania są różne. Jedne są jako sterownik drukarki plus hmm jakby to nazwać "interfejs" (moim zdaniem lepsze) inne jako osobny program do którego importuje się pliki wyeksportowane z programów graficznych, te mają ograniczenia co do plików.
Jako sterownik drukarki praktycznie z każdego programu można grawerować, nawet z notatnika (sprawdzone)