Witam
Znalazłem ciekawą ofertę na laser LaserPro Explorer II 40 W, ale niestety nie wiem jak wygląda sprawa z jego awaryjnością ile kosztuje do niego nowa tuba ( czy też regeneracja) jak przedstawia się na tle np Troteca, szczególnie interesuje mnie szybkość grawerowania oraz cięcia nie chcę się sugerować opisem producenta czy też dystrybutora interesują mnie opinie użytkowników.
Laser LaserPro Explorer II
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Zadzwoń do Troteca i umów się na spotkanie (w WAW lub u Ciebie) tak samo zrób z dystrybutorem LaserPro - zobaczysz, przetestujesz sprzęt i sam sprawdzisz wszystkie "za" i "przeciw".
http://lasertrotec.blogspot.com
cała prawda o laserach TROTEC koniecznie zajrzyj
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Pamiętaj że to Ty będziesz "męczył" się z laserem (jakiej decyzji nie podejmiesz) - powinieneś sobie ufać
, cena to drugorzędna sprawa, ważne żeby laser nadawał się do tego co chcesz na nim robić.

http://lasertrotec.blogspot.com
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
zgadzam się w 100% twoja sprawa czy będziesz się męczył i czy jesteś w stanie zcierpieć pewne mankamenty czy wybierzesz urządzenie najbardziej odpowiadające Twoim wymaganiom.Jacolix pisze:Pamiętaj że to Ty będziesz "męczył" się z laserem (jakiej decyzji nie podejmiesz) - powinieneś sobie ufać, cena to drugorzędna sprawa, ważne żeby laser nadawał się do tego co chcesz na nim robić.
W przypadku laserów za ceną idzie jakość