ciekawy link do lasera cnc
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
-
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
Witam
ploter kolegi już widziałem fajna maszynka ale mi chodzi o zbudowanie lasera czyli
tej rury z reszta elementów z tego co sie pytałem najciężej jest u nas zdobyć lustra
muj kolega ma dwa dwu metrowe komplety rur zakończenia z izolatora i aluminium ,
zasilacz pompe i gaz
do kupienia została lepsza mieszanka gazowa lepsza pompa z manometrami i nieszczęsne lustra
niestety jak narazie ustraojstwo nie działa prawdopodobnie wina lezy w złej mieszance
pozadr
ploter kolegi już widziałem fajna maszynka ale mi chodzi o zbudowanie lasera czyli
tej rury z reszta elementów z tego co sie pytałem najciężej jest u nas zdobyć lustra
muj kolega ma dwa dwu metrowe komplety rur zakończenia z izolatora i aluminium ,
zasilacz pompe i gaz
do kupienia została lepsza mieszanka gazowa lepsza pompa z manometrami i nieszczęsne lustra
niestety jak narazie ustraojstwo nie działa prawdopodobnie wina lezy w złej mieszance
pozadr
-
a to inna sprawa, chodzi o laser od podstaw, napewno ciekawe zagadnienie nawet bardzo, ale raczej wiekszosc wybiera zakup gotowej rury. sama idea niby prosta ale bardzo ciezka do zrealizowania. analogia moze byc zarowka, ktora kosztuje grosze w sklepie, kazdy wie mniejwiecej jak jest zrobiona ale zrobic wlasnorecznie to juz nie tak prosto.
POZDRAWIAM