Suite 5.5.0.27Bri pisze:O której wersji mówisz? Ja pracuję na Suite 4.3 (nest 10.3) ale wiem że jest już nowszy.bazek pisze:Panowie czy posiadacie najnowszego Nest'a?
A poszczególne moduły 11.5.0.27 nowszej jak na razie nie ma

Suite 5.5.0.27Bri pisze:O której wersji mówisz? Ja pracuję na Suite 4.3 (nest 10.3) ale wiem że jest już nowszy.bazek pisze:Panowie czy posiadacie najnowszego Nest'a?
TRUMPF oferuję taką aplikację (Xls2job), ale jest to opcja, a więc trzeba za nią dodatkowo zapłacić.pkolo86 pisze:Witam. Czy ktos programu w Trutopsie i ma jakas metode aby dodawac detale do nestingu do ukladania nie pojedynczko tylko np za 1 wklejeniem z 20 roznych detali. bo jak mam do ulozenia z 20 roznych nr to musze je pojedynczko wklejac badz wpisywac. Chodzi mi aby do zakladki dodaj detal wrzucic calosc z Excela.
a innek opcji nie ma ? bo kurcze kolega w pracy jakos szybko dodaje detale z excela do topsa i nie wiem jak on to robi a nie chce powiedziec.ganzi pisze:TRUMPF oferuję taką aplikację (Xls2job), ale jest to opcja, a więc trzeba za nią dodatkowo zapłacić.pkolo86 pisze:Witam. Czy ktos programu w Trutopsie i ma jakas metode aby dodawac detale do nestingu do ukladania nie pojedynczko tylko np za 1 wklejeniem z 20 roznych detali. bo jak mam do ulozenia z 20 roznych nr to musze je pojedynczko wklejac badz wpisywac. Chodzi mi aby do zakladki dodaj detal wrzucic calosc z Excela.