i boję się żeby nie wpakować się na mine niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zakupić nowej spawary o podobnych parametrach a mój Sherman 315 niestety wyzionął ducha.. no i chyba będe zmuszony do zakupu używanej..
Migatronic , to woły robocze.
Trzeba mieć pecha żeby trafić na wadliwą maszynę z tej firmy. Duńczycy jak coś się pojawiało nie tak z daną serią maszyn od razu poprawiali je.
Chińczyk nie jest zły jak jest dobry.
Ale w takiej sytuacji , za te pieniądze tez wolał bym iść w kierunku maszyny używanej ale "pewnej" , bo nie wiadomo czy coś wadliwego nie kryje w sobie.
Zrób jak Ci koledzy poradzili kilka prób , obciąż ją i zobaczysz czy nie będzie "umierać".
U nas juz druga maszyna z serii PRO tej wlasnie firmy JASIC i wszyscy bardzo chwala. W Tigach w tej produkcji najbardziej podoba mi osobiscie ze jest 200 Amp prad, zajarzanie HF, puls i regulacja a wszystko w obudowie mini i 5kg. Jakosc wykonania i izytkowania - Bezbledna. A jak malo 200 Amp i ktos potrzebuje AC to maja nieco wieksze opakowanie. Cena to okolo 1000 Euro.
Za sprawdzone urzadzenie 1000 Euro albo za kota w worku 500 twoj wybor.
Pokaz mi nowoczesne inwertorowe urzadzenia w tej wielkosci opakowaniu o tych parametrach tak jak wymienilem powyzej.
jakie sprawdzone ... jakie sprawdzone.
Ja mam dwa Chińczyki i działają , ale bardzo często dostaję chinole i się sypia. Nie ma tu żadnej zasady. Nie można mówić o sprawdzeniu
reasumując ...
Nie ma nic sprawdzonego, tym bardziej skoro to jakaś nowa seria ... to niby jak ma być sprawdzona
Dopiero jest sprawdzana przez użytkowników.
Ja pytam o model ....znajdzie się klona . Raczej celuje w 1000 zł niż 1000 euro za takie parametry w inwerterze , chyba że dochodzi jeszcze więcej opcji niewymienionych .