spawanie tig
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
spawanie tig
Kupiłem spawarke KEMPI 150 Chciał bym pospawac balustrade z kwasówki ale mi to nie wychodzi czy trzeba użyc małego pradu czy podkładać drut i raczka w lewa strone jakies wskazówki czy gdzies można o tym poczytać Dołączyłem zawór bo spawarka takiego nie ma i popuszcza on argon z butli Byc może to trzeba wprawy spawam migmag alemoże ktoś udzieli mi jakiś wskazówek technicznych to będe WDZIęCZNY Krzysztof[/quote]
milmet
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
[/quote]rynio_di pisze:Kupiłem spawarke KEMPI 150 Chciał bym pospawac balustrade z kwasówki ale mi to nie wychodzi czy trzeba użyc małego pradu czy podkładać drut i raczka w lewa strone jakies wskazówki czy gdzies można o tym poczytać Dołączyłem zawór bo spawarka takiego nie ma i popuszcza on argon z butli Byc może to trzeba wprawy spawam migmag alemoże ktoś udzieli mi jakiś wskazówek technicznych to będe WDZIęCZNY Krzysztof
Nie wiem czy mam racje ale do spawania aluminium nie kazdy tig sie nadaje moze to samo tyczy sie kwasowki

Pozdrawiam PlotComplex.com
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Re: spawanie tig
[/quote]milmet pisze:Kupiłem spawarke KEMPI 150 Chciał bym pospawac balustrade z kwasówki ale mi to nie wychodzi czy trzeba użyc małego pradu czy podkładać drut i raczka w lewa strone jakies wskazówki czy gdzies można o tym poczytać Dołączyłem zawór bo spawarka takiego nie ma i popuszcza on argon z butli Byc może to trzeba wprawy spawam migmag alemoże ktoś udzieli mi jakiś wskazówek technicznych to będe WDZIęCZNY Krzysztof
jaki masz drut do tiga ?