Książka do Edgecam
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 5
Teraz mam zaktualizowanego windowsa do wersji 8.1. Tak jak wspomniałem, NX8.5 i Mastercam X7 działają bez zarzutu. Edgecam niestety nie chce. Nieważne co zrobię to cały czas mam problem z magzynem narzędzi. No nic nie ma co ciągnąć tematu. Jak ktoś znajdzie sposób jak to naprawić to chętnie skorzystam z porady. Tymczasem zastanawiam się jak zwrócić książkę hmmm
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 14
- Kontakt:
Mariusz (rodziu81) skontaktuj się ze mną na maila [email protected] ponieważ zawiesiła mi się skrzynka na cnc.info i nie mogę wysłać info do Ciebie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 5
Edgecam
MAŁY UPDATE. Dzięki pomocy Przemka Kochana Edgecam 2014 już mi DZIAŁA. Problem z magazynem narzędzi rozwiązany. Pracuje już z książką i wszystko jest OK. Wielkie dzięki! Polecam jak najbardziej książkę "Wieloosiowanie frezowanie CNC". Sam autor przesympatyczny i bardzo pomocny. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!
-
- Posty w temacie: 3
Przemo kolego...
Gdzieś tam wcześniej napisałem, że wezmę się za recenzję
Właśnie skończyłem. Świetna robota! Dużo fajnych przykładów, szczegółowych opisów opcji, które zazwyczaj były pomijane. Rysunki wyraźnie, zawierają dużo informacji które gdyby miały być tekstem pisanym zajmowałyby dużo miejsca, a że nie kolorowe
to nie konkurs piękności, zajmujemy się sprawami technicznymi, więc treść i przekaz jest istotny, a każdy z nas raczej ma kolorowy monitor więc to żaden problem... Chyba w końcu chyba się dowiem jak używać Edgecama
Pozdrówko!
Gdzieś tam wcześniej napisałem, że wezmę się za recenzję

Pozdrówko!
Nudzisz się, zajrzyj to nic nie kosztuje, może i Ciebie coś zainteresuje, a później... zaprocentuje 
Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...

Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...
-
- Posty w temacie: 4
witam koledzy moze ktos by mi pomogl bo kupilem ksiazke
Edgecam. Wieloosiowe frezowanie CNC Kochana-ale w formie ebooka i nie do konca chyba dobrze zrobilem bo nie mam teraz do niej cd z materialami bo chyba w normalnej wersji jest,przynajmniej u Augystyna byla.Mogly mi ktos obrazy iso udostepnic do pobrania jesli wystepuje cd do ksiazki?
Edgecam. Wieloosiowe frezowanie CNC Kochana-ale w formie ebooka i nie do konca chyba dobrze zrobilem bo nie mam teraz do niej cd z materialami bo chyba w normalnej wersji jest,przynajmniej u Augystyna byla.Mogly mi ktos obrazy iso udostepnic do pobrania jesli wystepuje cd do ksiazki?