Nutool MC 550 w LM po niższej cenie - 2790 PLN
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 9
Wiadomość jest z najnowszej gazetki LM, macie ją na stronach LM. Ważna do końca ważności gazetki. Zawsze można targować upusty, najlepiej z kierownikiem działu, on ma największe możliwości, poza kier. sklepu, oczywiście. Jeżeli złoży się zamówienie w okresie ważności oferty to obowiązuje cena z gazetki, niezależnie od momentu odbioru towaru. Muszą też przyjąć zamówienie, nawet jeżeli nie ma towaru na składzie.
Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Panowie. Byłem widziałem , dotylałem, zawiodłem się, tzn, otrząsnąłem się z marzenia o niej. Zupełnie nie spełnia ani moich oczekwiań, ani nie jest adekwatna do moich potrzeb, Jest za duża, za cięzka i za bardzo ...jakaś taka.
DObrze że pojechałem, wziąłem ze soba nawet pieniądze, ale nie, to nie to. czy posiadacze einhella, mogą podać kilka argumentów ZA? einhelem oczywiście?
DObrze że pojechałem, wziąłem ze soba nawet pieniądze, ale nie, to nie to. czy posiadacze einhella, mogą podać kilka argumentów ZA? einhelem oczywiście?
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 6
Jaką cenę Ci zaproponowali? Ja też mam ochotę na Einhella, bo jest jakiś taki milszy dla oka i łatwiej go wykorzystywać warunkach amatorskich, jednak jego maksymalne wymiary toczenia zmuszą mnie chyba do zakupu nutoola. Na razie mam nawał zajęc, więc jeszcze zwlekam z wyborem i czekam na jakiś impuls do podęcia decyzji
. Impulsem miała być niska cena w promocji w LM.

pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Witam,
rozglądałem sie za ta tokarką i byłem nawet na rozmowach w sprawie jeszcze jakis upustów, ale nic nie chce więcej zjechac... niestety. Chyba narazie się jeszcze wstrzymam z jakims zakupem, kupony się rozeszły na jakis pierdoły, a teraz by się przydały... Jesli chodzi o tokarke Nutoola to jest juz kawał grata, także myśle ze jak ktoś chce coś w miare ciezkiego za względnie nieduże pieniądze to Nutool jest optymalnym rozwiązaniem.
Pozdrawiam
rozglądałem sie za ta tokarką i byłem nawet na rozmowach w sprawie jeszcze jakis upustów, ale nic nie chce więcej zjechac... niestety. Chyba narazie się jeszcze wstrzymam z jakims zakupem, kupony się rozeszły na jakis pierdoły, a teraz by się przydały... Jesli chodzi o tokarke Nutoola to jest juz kawał grata, także myśle ze jak ktoś chce coś w miare ciezkiego za względnie nieduże pieniądze to Nutool jest optymalnym rozwiązaniem.
Pozdrawiam