Nutool ponownie w LM, 2490 PLN
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Szanowni forumowicze, dziś nabyłem nutoola za 2090zł w LM w PORT ŁÓDŹ. Były jeszcze 2 sztuki, coś tam doleciało mi do ucha, że będzie zamówione kilka sztuk na sklep. Do tego przez weekend są promocyjne kredyty 0%, oczywiście skorzystałem
Jeszcze dokładnie nie pooglądałem maszyny, jedynie sprawdziłem kompletność. Zaskoczyła mnie metka/papierek przy uchwycie 3szcz. - data pakowania 01.11.2008 - czyżby tokarki zalegały gdzieś w chińskich magazynach?

Jeszcze dokładnie nie pooglądałem maszyny, jedynie sprawdziłem kompletność. Zaskoczyła mnie metka/papierek przy uchwycie 3szcz. - data pakowania 01.11.2008 - czyżby tokarki zalegały gdzieś w chińskich magazynach?
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
narazie nie widzę żadnych poważnych wad, jeszcze dokładnie nie rozkonserwowałem sprzętu. Dopiero wtargaliśmy ją na moje 11te piętro do warsztatu
i wstawiliśmy na stół. Dojrzałem też datę produkcji - styczeń 2010, tylko uchwyt jest z 2008. mam wrażenie, że cena wzięła się zwłaśnie z tego, że to "leżak" magazynowy. Absolutnie mi to nie przeszkadza, zwłaszcza, że tokarka była fabrycznie zapakowana i nikt jej przede mną nie macał.