Witam,
moi Drodzy jestem w kropce - poszukuję literatury do pracy inżynierskiej o zagadnieniu jak wyżej w temacie i niestety nic konkretnego jeszcze nie zdążyło mi przejść przez ręce. Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć jakąś ciekawą pozycję z której mógłbym skorzystać?
Z góry dziękuję!
Siły szlifowania
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: Siły szlifowania
Zapewniam Cię, że w każdym- byle jakim - poradniku obróbki skrawaniem jest to opisane.matmin.prc@gmai pisze:moi Drodzy jestem w kropce - poszukuję literatury do pracy inżynierskiej o zagadnieniu jak wyżej w temacie i niestety nic konkretnego jeszcze nie zdążyło mi przejść przez ręce. Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć jakąś ciekawą pozycję z której mógłbym skorzystać?
Zajrzyj do czytelni uczelnianej i wyszukaj sobie cokolwiek na ten temat. Jak już będziesz znał więcej pojęć z tego tematu, to możesz poszukać konkretnych zagadnień w materiałach branżowych producentów (maszyn i narzędzi). Sporo jest też materiałach reklamowych typu artykuły w przewodnikach targowych i w czasopismach branżowych. Trochę dziwne, że zabierasz się za temat i nie wiesz nic konkretnego