TB6600
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 1
Rozumiem, ze chodzi Ci o to iz pomijajac posrednika mozna miec taniej? Wlasnie wszedlem na 2 portale sprzedazowe co by poszukac bezposrednio w chinach i nie znalazlem tanszej oferty. Chyba ze szukac nie umiem, bo takie proawdopodobienstwo tez istniejerozzz pisze:Lokalizacja przedmiotu: zagranica.
Czyli płacisz jeszcze pośrednikowi a towar i tak leci z chin.

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Mnie też to dziwi, bo już widzę którąś wersją o takich parametrach. W/g mnie to jest jakaś podróbka, bo oryginał ma prąd do 4.5A, zasilanie max50V i mikrokrok do 1/16. Tu mamy 3.6A, 40V i 1/32. Używałem już kilku kompletów oryginalnych sterowników na TB6600 i jestem zadowolony. Raz dostałem skorodowane w środku (wyszło po 7 miesiącach pracy, jak jeden zaczął się dziwnie wzbudzać). Wymieniłem na wersję bez obudowy i tylko takie teraz biorę. Po pierwsze są zgrzane w torebce foliowej, po drugie od razu widać bez otwierania, czy bubel się nie trafił. Te w obudowach są pakowane w tekturowe pudełka, bez żadnego zabezpieczenia przed wilgocią. Moje chyba szły do Polski drogą morską, bo płytki miały totalnie skorodowane.251mz pisze:Mnie to dziwi głównie ta deklarowana rozdzielczość do 32... jakim cudem?
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 2
Dzięki za odpowiedzi, zdaję sobie sprawę, że kupując na innym portalu zapłaciłbym mniej (znalazłem za około 10$) ale chodzi mi o czas dostawy. Wiem, że niektórzy użytkownicy zamawiają z chin dopiero jak ktoś kupi z polski i wtedy dostawa trwa tyle samo albo nawet dłużej ale gdy sprzedający ma towar na stanie to te 20 zł nie robi mi w tym wypadku dużej różnicy. A co do wersji bez obudowy zastanowię się jeszcze.