TB6560 Czerwony chińczyk - jak zwiększyć przyśpieszenie?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
witam.
tak specyfika forum - trochę " wymiany uprzejmości "
o takich maszynach było na forum - poszukaj i sprawdź czy coś podobnego nie występuje.
mocowania i łożyskowanie śrub , osiowość , jak bardzo krzywe są śruby , itp.
tak długa i dość gruba śruba jak nie jest naprawdę dobrze ustawiona to silniki mogą mieć problem.
i zdaje się że te chińskie stery jakimiś demonami prądu i szybkości nie są.
i spokojnie .
pozdrawiam.
tak specyfika forum - trochę " wymiany uprzejmości "

o takich maszynach było na forum - poszukaj i sprawdź czy coś podobnego nie występuje.
mocowania i łożyskowanie śrub , osiowość , jak bardzo krzywe są śruby , itp.
tak długa i dość gruba śruba jak nie jest naprawdę dobrze ustawiona to silniki mogą mieć problem.
i zdaje się że te chińskie stery jakimiś demonami prądu i szybkości nie są.
i spokojnie .
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares
-
- Posty w temacie: 11
Robert daj rzesz spokój, już na początku napisałem co obstawiam i się nie pomyliłem, błędy konstrukcyjne, co Ty w temacie pomogłeś? pisząc o wymianie śrub bez poznania problemu camach itp bzdurach? sorry ale z braku podstawowej wiedzy więcej mącisz niż pomagasz, dance już nie buduje, ten etap dorastania ma już za sobą, teraz zarabia. Budowanie innym zostawię niech też zarobią, tylko niech to robią ludzie z większą wiedzą niż Ty (to akurat nie problem) 

I don't like principles, I prefer prejudices
-
- Posty w temacie: 10
I to pozostawiam bez komentarza. Brak argumentów i filozofowanie na temat swojej wydajności. Jesteś a Angli i już tym przesiąkłeś i lepiej tam pozostań. To świat dla Ciebie. Tu chodzi o pomoc i uwagi a nie zgadzanie z Twoim tylko z Twoim zdaniem. W przypadku co do budowy maszyn to ja już sie wypowiadam. Ale nie radze korzystać komukolwiek z Twoich rad.dance1 pisze:Robert daj rzesz spokój, już na początku napisałem co obstawiam i się nie pomyliłem, błędy konstrukcyjne, co Ty w temacie pomogłeś? pisząc o wymianie śrub bez poznania problemu camach itp bzdurach? sorry ale z braku podstawowej wiedzy więcej mącisz niż pomagasz, dance już nie buduje, ten etap dorastania ma już za sobą, teraz zarabia. Budowanie innym zostawię niech też zarobią, tylko niech to robią ludzie z większą wiedzą niż Ty (to akurat nie problem)
Instrukcje obsługi każdy może przeczytać.
robert
-
- Posty w temacie: 11
coś taniego dzisiaj wąchałeś czy też w inny sposób przyjmowałeś? jaka Anglia o czym bredzisz znowu? nic się nie zgadzaj ale bzdur nie pisz i ludzi w błędy nie wprowadzaj, nikt nie musi korzystać z mojej wiedzy czy też podpowiedzi, nie zmuszam, pojechałeś 
ch** wiesz i w temacie piszesz o obróbkach, camach, itp bzdurach, podstaw kodów się naucz, bredzić przestaniesz.
Zrozum wreszcie co to jest rapid w każdym sterowaniu i przestań się ślinić w tym temacie bo pływać zaczynasz i wędrówki osobiste urządzasz.
Nikt nie musi się zgadzać z moim zdaniem, zrozum (tak po prostu) co to rapid znaczy i nie wypisuj o camach bo to bzdura.

ch** wiesz i w temacie piszesz o obróbkach, camach, itp bzdurach, podstaw kodów się naucz, bredzić przestaniesz.
Zrozum wreszcie co to jest rapid w każdym sterowaniu i przestań się ślinić w tym temacie bo pływać zaczynasz i wędrówki osobiste urządzasz.
Nikt nie musi się zgadzać z moim zdaniem, zrozum (tak po prostu) co to rapid znaczy i nie wypisuj o camach bo to bzdura.
I don't like principles, I prefer prejudices