Pozdrawiam i dziękuje za pomoc

Ja też mam pytanie? Czy mógłbyś skorzystać z wyszukiwarki, bo na tym forum to bardzo popularny temat?alien776 pisze:Witam, mam pytanie
Gdybyś nie był tak leniwy i przejrzał forum, to byś wiedział. No ale skoro musisz mieć wszystko podane na tacy, to proszę. Najlepszym sposobem na rozpoczęcie nauki będzie rozpoczęcie nauki. Proste - no właśnie. Skoro wiesz, co cię interesuje, to w czym problem, żeby znaleźć trochę książek (o tym też na forum pisali), trochę filmików obejrzeć, poprzeglądać choćby to forum. Wiesz, czego nie wiesz, a więc w czym widzisz problem. Tego, czego nie wiesz, musisz po prostu z różnych źródeł, w tym z wątków z forum się nauczyć.alien776 pisze:Czyli według was, co będzie najlepszym sposobem na rozpoczęcie nauki w tym kierunku?
NIE!!!i chciałbym się dowiedzieć czy takie kursy naucza mnie obsługi i programowania tych maszyn w stopniu umozliwiajacym samodzielną obsługę.
Znalezienie pracodawcy, który będzie chciał Ciebie zatrudnić na guzikowego (tzn. od zielonego guzika) za marne grosze!!!co będzie najlepszym sposobem na rozpoczęcie nauki w tym kierunku?
Cienkim/slabym jestes informatykiem jezeli szukasz pracy w zawodzie sporo slabiej platnym niz informatyk.Dodam, że z zawodu jestem informatykiem i umiem programować w kilku językach (C/C++, Pascal, Java).