Maszyny do produkcji domów szkieletowych drewnianych.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Maszyny do produkcji domów szkieletowych drewnianych.
Witam. Jestem nowy na tym forum i nie wiem czy w dobrym miejscu zamieściłem post.
Ale chciłabym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć cennik maszyn do wykonywania szkieletów domów. Chodzi mi o coś w stylu stołów motylkowych firmy Randek. Mam na myśli także prasy do wbijania płytek kolczastych w wiązary. Może jest ktoś kto potrafiłby skonstruować takie maszyny za niewygórowane pieniążki. Proszę o odpowiedzi z góry dziękuję
Ale chciłabym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć cennik maszyn do wykonywania szkieletów domów. Chodzi mi o coś w stylu stołów motylkowych firmy Randek. Mam na myśli także prasy do wbijania płytek kolczastych w wiązary. Może jest ktoś kto potrafiłby skonstruować takie maszyny za niewygórowane pieniążki. Proszę o odpowiedzi z góry dziękuję
Tagi:
-
No to już jest dużo pocieszające, ale skąd taką dokumentacje znaleźć. Jak powiem tylko że potrzebuje prasy do wciskania płytek kolczastych, najlepiej na lekkiej suwnicy. Oraz stołów motylkowych z instalacją sprężonego powietrza, a jeszcze lepiej by było gdyby była to prosta linia składająca się z trzech takich stołów, oraz maszyny zbijającej. Znajduje się to na stronie firmy Randek. Linia pod nazwą Flex Ride. Prosiłbym o spojrzenie w wolnej chwili i podanie szacunkowego kosztu. Będę zobowiązany.
-
-