Parametry maszynowe MP
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Parametry maszynowe MP
Witam!!!
Podsyłam linka właśnie z MP parametrami bo czytając wiele postów widziałem liczne zapytania gdzie można je zobaczyć.Jak pomogłem komuś to proszę kliknąć dziękuje.
Pozdrawiam!!!
https://pl.scribd.com/doc/24312447/4-3- ... Parameters
Podsyłam linka właśnie z MP parametrami bo czytając wiele postów widziałem liczne zapytania gdzie można je zobaczyć.Jak pomogłem komuś to proszę kliknąć dziękuje.
Pozdrawiam!!!
https://pl.scribd.com/doc/24312447/4-3- ... Parameters
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
MP
Czesc. Sprobuj sobie skopiowac ze swojej maszyny. Jesli to jest nowsza wersja to wpisz kod EDYCJA/MOD/ i numer maszyny ktory jest wybity cechownikami na aluminiowej tabliczce. Nastepnie klawisz PGM/MGT . I pokazuje sie nam PLC. !!!!!!!!! w HH a pod nim wszystko co chcemy np; MP-parametry M-funkcje !!!!!. itd. i da sie to skopiowac na USB. Nastepnie w tym drzewie jest na koncu ......... dopiero TNC....
[ Dodano: 2017-09-16, 07:34 ]
Czesc. W edycji MOD 95148 ENT .Nastepnie PGM-MGT . I masz PLC maszyny
[ Dodano: 2017-09-16, 07:34 ]
Czesc. W edycji MOD 95148 ENT .Nastepnie PGM-MGT . I masz PLC maszyny
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Parametry maszynowe MP
WITAM, ZAKUPIŁEM FREZARKĘ TOS FNG 40 ZEBRAK PRODUCJI CZECHOSŁOWACKIEJ Z 1990 ROKU NA STEROWANIU HH TNC355,
NIESTETY MASZYNA WIELE LAT BYŁA NIE URUCHAMIANA I PADŁY BATERIE I AKUMULATORKI NA PŁYCIE RÓWNIEŻ, PRZEZ CO UTRACIŁEM PARAMETRY MASZYNOWE MP..0 -300 CZY KTOŚ MOŻE MA TAKIE PARAMETRY LUB WIE GDZIE JE ZNALEŹĆ
POZDRAWIAM
NIESTETY MASZYNA WIELE LAT BYŁA NIE URUCHAMIANA I PADŁY BATERIE I AKUMULATORKI NA PŁYCIE RÓWNIEŻ, PRZEZ CO UTRACIŁEM PARAMETRY MASZYNOWE MP..0 -300 CZY KTOŚ MOŻE MA TAKIE PARAMETRY LUB WIE GDZIE JE ZNALEŹĆ
POZDRAWIAM