mikron vc1000 problem z chlodzeniem przez wrzeciono
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 5
mikron vc1000 problem z chlodzeniem przez wrzeciono
Witam. Pracuję na maszynie Mikron vc1000 ma hidenhaina 426 maszyna posiada chlodzenie przez wrzeciono ale nie mam pojęcia jak je włączyć ponieważ probowałem wszystkich mkodów od 0 do 99 i nie chodzi... dodam że m7 napewno nie działa jak to w 530.. m88 też nie uruchamia go m47 uruchamia spłukiwanie wiurów do wyrzutnika m28 uruchamia chłodzenie mgiełka... Może ktoś coś doradzi? Pozdrawiam
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Co z tego że jest po niemiecku? Skoro wiesz jak się włącza chłodzenie, to poszukaj tej funkcji w książce. Początek będzie się zapewne zaczynał na "Ein", jak już ją znajdziesz, to poszukaj takiej samej nazwy, ale zaczynającej się na "Aus" (albo odwrotnie?jacek2121 pisze:Książka jest tylko problem polega na tym że jest po niemiecku (...)

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Mam nadzieję że założenia mechaniczne są spełnione (przelotowa oprawka, przelotowy korek z uszczelnieniem, o narzędziu nie zapominając ...), jeśli tak to proszę zmienić miejsce narzędzia w magazynie na inne, jeśli taka operacja przyniesie skutek to znaczy że trzeba tabelę narzędzi wziąć pod lupę. Proszę także o fotkę pulpitu sterowania, może tak będzie najszybciej.