symulator HH T530
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
- przecież odpowiedź masz w tym temacie, w którym piszesz! wystarczyło go przeczytać...poverejay pisze:Witam . Po kliknieciu na itncstart.bat wyskakuje ci okienko gdzie masz Stop iTNC... Restart iTNC i Shutdown na dole klikasz "More" i tam wybierasz ...Settings a nastepnie zaptaszasz "Launch keypad at startup" i teraz za kazdym razem powinna ci sie wlaczyc klawiatura HH. Potwierdz czy o to ci chodziło..
Jak Ci się nie chce szukać itncstart.bat to to zielone okienko powinno być koło zegara

-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 9
Ok znalazłem dzięki
[ Dodano: 2010-05-20, 10:49 ]
A jeszcze jak zaczynam pisać to przecież powinien mi się pojawić opisanie blok formu a tu takiego czegoś nie ma tylko begining i end, pozatym nie mam opcji z cyklami, i takimi tam które powinny być przecież na prawym boku a ja mam pusto tylko tabele narzędzi i sondę.
[ Dodano: 2010-05-20, 10:49 ]
A jeszcze jak zaczynam pisać to przecież powinien mi się pojawić opisanie blok formu a tu takiego czegoś nie ma tylko begining i end, pozatym nie mam opcji z cyklami, i takimi tam które powinny być przecież na prawym boku a ja mam pusto tylko tabele narzędzi i sondę.