Frezarka ploter Cnc
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Frezarka ploter Cnc
Witam. Zamierzam rozpocząć działalność bd składał wniosek o dofinansowanie. Chciał bym kupić małą frezarkę ploter cnc. Jak wiadomo wartość dofinansowania wynosi 20.000 zł czy w tych pieniądzach kupi się godne polecenia tego typu urządzenie?? Na allegro jest sporo takich frezareczek ceny oscylują mniej więcej w przedziale od 4000-12000 tylko nie wiem jak to się sprawdza w praktyce?? Maszynka potrzebna była by mi głównie do grawerowania numerów seryjnych na detalach wykonanych z kwasówki ( na to w tym momencie bym miał zamówienia ) ale myślę , też nad frezowaniem rożnych sklejek drzewa itp, zastosowanie w modelarstwie. Jaką tego typu maszynkę polecili byście mi ?? Jeśli chodzi o obszar roboczy to myślę że 300x400 to takie min. Pozdrawiam
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Polski producent frezarek
Kolega powyżej zaraz się odezwie,Bartus złoży taką ofertę że niewiadomo o co chodzi,kilku napisze że zapomnij w takim budżecie,kilku że masz sam to zrobić.
Tak więc nie liczyłbym na konkretną odpowiedź bo już wielu pytało.
Ja napiszę mam z tej firmy i polecam.
Kolega powyżej zaraz się odezwie,Bartus złoży taką ofertę że niewiadomo o co chodzi,kilku napisze że zapomnij w takim budżecie,kilku że masz sam to zrobić.
Tak więc nie liczyłbym na konkretną odpowiedź bo już wielu pytało.
Ja napiszę mam z tej firmy i polecam.