WIERTARKA STOŁOWA ITA typ VDE 0530
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 4
WIERTARKA STOŁOWA ITA typ VDE 0530
Wie ktoś może co to za wiertarka: http://allegro.pl/wiertarka-stolowa-ita ... 19603.html
Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu czasu i miejsca produkcji.
Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu czasu i miejsca produkcji.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
-
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Ja mam identyczną DEDR-ę z Praktiker-a. To taka "zabawkowa" wiertarka. Ja czasem wiercę nią otwory w obwodach drukowanych. Sprzęt raczej dla niewymagającego modelarza. Nie ja ją kupowałem tylko wspólnik dla siebie, ale stoi w firmie, więc czasem coś delikatnego na niej wiercimy. Ma ze 3 lat i wygląda tak samo jak ta z aukcji.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
-
lukadyop co to znaczy cyt: "chińczyka co mam teraz nawet nie mogę do niej porównać" Czy ta wiertarka jest dobra jest sens ją kupić czy nie, z tego co widzę najwięcej wiesz o tej wiertarce. A co powiecie na tę: http://allegro.pl/wiertarka-stolowa-int ... 76127.html
-
nieustraszony,z całym szacunkiem,masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego...
koledzy piszą Ci,no nie wprost,że jest to kolejne gówno,które wyszukałeś....a odpowiadają Ci wszyscy ponieważ poszukujesz dobrej wiertarki i chcesz koniecznie zapłacić za nią 200 zł,no to powodzenia...
i uwierz mi każda z tych wiertarek będzie dla Ciebie dobra,nawet za dobra....
doceń także,że to forum to nie jest ochronka dla małych dzieci i ich małych wiertarkowych zabawek,a jednak poważni ludzie Ci odpowiadają...
szukaj dalej....
nie pojąłeś,nie proponuje Ci kupienia tej wiertarki nowej,tylko inną,która jest taka sama też nic nie warta,ale 20 lat młodsza i ma gwarancję,pomny tego,że to Twój pierwszy sprzęt to gwarancja Ci się przyda
koledzy piszą Ci,no nie wprost,że jest to kolejne gówno,które wyszukałeś....a odpowiadają Ci wszyscy ponieważ poszukujesz dobrej wiertarki i chcesz koniecznie zapłacić za nią 200 zł,no to powodzenia...
i uwierz mi każda z tych wiertarek będzie dla Ciebie dobra,nawet za dobra....
doceń także,że to forum to nie jest ochronka dla małych dzieci i ich małych wiertarkowych zabawek,a jednak poważni ludzie Ci odpowiadają...
szukaj dalej....
nie pojąłeś,nie proponuje Ci kupienia tej wiertarki nowej,tylko inną,która jest taka sama też nic nie warta,ale 20 lat młodsza i ma gwarancję,pomny tego,że to Twój pierwszy sprzęt to gwarancja Ci się przyda

-
-