Witam.
Jakie dajecie otwory pod srube M6 z lebkiem o srednicy 10 mm tak zeby sie schowala i nie wystawala z material?
Czy wymiary pod srube 6,5mm i pod lepek 10,5 mm sa ok czy sa za duze ?
Pozdrawiam
otwor pod srube mocujaca obudowe lozyska M6
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 4
mam nadzieje ze juz niedlugo tez bede sie smial z takich zartow
narazie jednak musze pytac o rozne glupoty .
niestety ani w liceum ani na studiach ( fizyka z informatyka ) nie ucza takich rzeczy , a nie wiem za bardzo CZEGO szukac zeby znalesc taka informacje.
pozdrawiam i ciesze sie ze udalo mi sie kolege w poniedzialkowy poranek rozbawic
ps: nie wiem jak zmienic dzial
ps2: czy ta rozmowa bedzie tak jak w poscie : tutaj , zadalem sensowne ( wedlug mnie pytanie ) kolega obsmial , a po przytoczeniu zrodel zamilkl ?

niestety ani w liceum ani na studiach ( fizyka z informatyka ) nie ucza takich rzeczy , a nie wiem za bardzo CZEGO szukac zeby znalesc taka informacje.
pozdrawiam i ciesze sie ze udalo mi sie kolege w poniedzialkowy poranek rozbawic

ps: nie wiem jak zmienic dzial
ps2: czy ta rozmowa bedzie tak jak w poscie : tutaj , zadalem sensowne ( wedlug mnie pytanie ) kolega obsmial , a po przytoczeniu zrodel zamilkl ?
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
skoro fizyka z informatyką to pewnie ty byś mnie gasił na każdym kroku z twojej dziedziny
, a więc sprawdz sobie tu:
http://www.lw.cad.pl/r_podgl_cd.htm, bo wszystko ma swoje normy.
a jeżeli chodzi o tamten post to poprostu nie mam takiego doświadczenia i myślałem że ktoś dalej pociągnie temat a moja wyobrażnia poprostu podpowiada mi że te 300-800m/min to dużo ale to dużo za szybko bo to tak jakby samochodem jechać z prędkością 48km/h.

http://www.lw.cad.pl/r_podgl_cd.htm, bo wszystko ma swoje normy.
a jeżeli chodzi o tamten post to poprostu nie mam takiego doświadczenia i myślałem że ktoś dalej pociągnie temat a moja wyobrażnia poprostu podpowiada mi że te 300-800m/min to dużo ale to dużo za szybko bo to tak jakby samochodem jechać z prędkością 48km/h.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Prosty programik z wymiarami pogłębień pod różnego typu śruby.
Pogłębienia pod części złączne
Pogłębienia pod części złączne
obróbka cieplno-chemiczna
Frezowanie uzębienia
Frezowanie uzębienia