Worki foliowe
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Worki foliowe
Może to trochę poza tematem forum, ale nie znam lepszego miejsca..
Podpowie mi ktoś gdzie mogę znaleźć grube worki foliowe ( takie jak po tworzywach sztucznych, albo nawozach sztucznych) najlepiej w okolicach Warszawy ?
Podpowie mi ktoś gdzie mogę znaleźć grube worki foliowe ( takie jak po tworzywach sztucznych, albo nawozach sztucznych) najlepiej w okolicach Warszawy ?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
gdybyś miał ochotę podjeżdżać do anglii to mógłbym tobie dawać około 80 takich worków dziennie po granulacie od wtryskarki.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
My też potrzebujemy taki worki, kupujemy je od producenta. To są worki z grubej folii zgrzewane z rękawa foliowego. Tylko jest problem, bo my jesteśmy na Dolnym Śląsku a Ty w Wa-wie. Spróbuj poszukać w googlach "rękaw foliowy wa-wa", ja wpisałem i parę firm się znalazło w Mazowieckiem. Może to trochę pomoże.
Pozdrawiam
Grzesiek
Samozwańczy programista CNC
Grzesiek
Samozwańczy programista CNC
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
zależy jak bardzo grube chcesz.... ja mam 4 takie bardzo grube worki ze ciężko w nich dziure zrobić a ręką nie rozciągniesz... kupione w jakims sklepie zwykłym... polecam castorame ale leroya zapytać zawsze warto... a sklepy ogrodnicze to mam taki pod domem co ma hektar powieszchni... a widzałem większe... i tam przy smieciach zawsze leży bardzo dużo takich worków po nawozach...
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Re: Worki foliowe
Dobry sklep budowlany. Worki na gruz. Oczywiście foliowe, grube, różnej wielkości i pojemności.rockykon pisze:Może to trochę poza tematem forum, ale nie znam lepszego miejsca..
Jakbyś potrzebował dużo, to na Tarchominie jest fabryka folii

W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.