Ochronniki Słuchu.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Ochronniki Słuchu.
Witam was serdecznie, mam do was zaptanie odnoście tematu.
Pracujecie przy maszynach w nausznikach?
Które będą lepsze Peltory II czy Peltory III ?
Pracujecie przy maszynach w nausznikach?
Które będą lepsze Peltory II czy Peltory III ?
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Kontakt:
Lenherdzie:) ja tez mamlenherd pisze:mam deja vu

Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
J-Blud wybacz nam niewinne żarty .
Różnica w cenie miedzy II a III jest tak mała że nie ma co jej brać pod uwagę . III są przeznaczone dla naprawdę ciężkiego i hałaśliwego przemysłu i są cięższe od II co przy długim noszeniu może być odczuwalne i nieuzasadnione , chyba że będziesz uczestniczył w startach rakiet kosmicznych
Różnica w cenie miedzy II a III jest tak mała że nie ma co jej brać pod uwagę . III są przeznaczone dla naprawdę ciężkiego i hałaśliwego przemysłu i są cięższe od II co przy długim noszeniu może być odczuwalne i nieuzasadnione , chyba że będziesz uczestniczył w startach rakiet kosmicznych

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Nie wiem czemu, ale zawsze od nauszników bolała mnie głowa i miałem wrażenie, że uszy mam spocone.
Za to często używałem wkładek do uszu (tych miękkich, ugniatanych, pomarańczowych, albo żółtych) i powiem, że są zdecydowanie wygodniejsze, a funkcję swoją spełniają.
No i uszy się przy okazji wyczyszczą
Za to często używałem wkładek do uszu (tych miękkich, ugniatanych, pomarańczowych, albo żółtych) i powiem, że są zdecydowanie wygodniejsze, a funkcję swoją spełniają.
No i uszy się przy okazji wyczyszczą

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
lenherd żarty są wskazane 
Dobrze rozumiem że Peltory III będą najbardziej regenerowały hałas? Ten bardzo mocny i ten niski? Chce kupić coś z lepszych, widzę że Peltory są słynne i dlatego nimi się skusiłem.Do tej pory używam takich jakiś ruskich(ponad 10lat) że wstyd o nich mówić.
A wolę wydać więcej a być pewnym że uszka nie będą boleć.
Co do dłuższej pracy to tak długo przy maszynach nie zamierzam robić.
Wezmę chyba Peltor III

Dobrze rozumiem że Peltory III będą najbardziej regenerowały hałas? Ten bardzo mocny i ten niski? Chce kupić coś z lepszych, widzę że Peltory są słynne i dlatego nimi się skusiłem.Do tej pory używam takich jakiś ruskich(ponad 10lat) że wstyd o nich mówić.
A wolę wydać więcej a być pewnym że uszka nie będą boleć.
Co do dłuższej pracy to tak długo przy maszynach nie zamierzam robić.
Wezmę chyba Peltor III
-
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Dawaj fotkęRemen pisze:Używam nauszników niebieskich do tego mam czerwoną czapkę z daszkiem i okluary spawalnicze uchylne . Mówie wam w tym komplecie wyglądam jak debil ale uszka nie bolą![]()

próbuję budowac rower 750W, skuterek 2kW, samochodzik 2x10kW DC ETEK RT) http://ev.arbiter.pl/galeria/e-samochodzik
http://ev.arbiter.pl/galeria/e-skuterek
http://ev.arbiter.pl/galeria/e-skuterek