koszt roboczo-godziny (obróbka skrawaniem)
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Gdzieś w sieci jest obrazek z ofertą "tanio solidnie szybko" ale do wyboru są tylko dwie opcje z tych trzech. Tanio i solidnie nie będzie szybko. Solidnie i szybko nie będzie tanio. Tanio i szybko nie będzie solidnie. 

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2014, 15:17 przez pitsa, łącznie zmieniany 1 raz.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Konkretniej się chyba już nie da, ale spróbuję: chodzi o namiar na fachowca o cechach, jakie wymieniłem. Do takiego pana chciałbym się udawać w razie potrzeby wykonania prac z zakresu obróbki skrawaniem. Szedłbym do niego z rysunkiem, pytał, czy jest w stanie podjąć się wykonania danego zlecenia, jeżeli tak, to ustalalibyśmy termin i cenę, on wykonywałby usługę, ja bym płacił i odbierał przedmiot zlecenia. Dopuszczalna jest też opcja zdalna - zlecenia mailem, płatności przelewami, ruch materiału pocztą/kurierem (opcja dla speców spoza miasta, gdzie mieszkam).bartuss1 pisze:aha hehe
a konkretniej ?
Doceniam takie złote myśl, jednakże nie o to pytałem.pitsa pisze:Gdzieś w sieci jest obrazek z ofertą "tanio solidnie szybko" ale do wyboru są tylko dwie opcje z tych trzech. Tanio i solidnie nie będzie szybko. Solidnie i szybko nie będzie tanio. Tanio i szybko nie będzie solidnie.
[ Dodano: 2013-05-08, 06:07 ]
Czy powiedziałeś przyślij rysunek, a zobaczymy czy się tego podejmę, czy się przesłyszałem?Zanixi pisze:Ot co, trzeba pokazać co trzeba zrobić.

-
-