planuje otworzyć zaklad
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
W kolejności:spawarka, tokarka,wiertarka, frezarka (pozioma,pionowa), pila, dlutownica.
Ja akurat nieco zmieniłbym kolejność , pile bym umieścił na początku . Proponuje zadzwonić do hurtowni stali i zapytać o cenę ciecia grubszych materiałów . Jakis czas temu potrzebowałem kawałek fi 190 i stosunek ceny materiału do ceny ciecia zaskoczył mnie mocno .
Moj chomik
http://chomikuj.pl/skotisobek
http://chomikuj.pl/skotisobek
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 14
No tak, ale w uslugach i to na początku raczej będzie dorabial drobne walki, tulejki,sworznie i takie tam drobne części, a jeżeli czasem wypadnie mu wytoczyć większe kolo to od biedy utnie i na tokarce.
To tak jak z dlutownicą jeżeli powie komuś że nie zrobi np. wieloklinu to zrobi sobie antyreklamę na przyszlośc, no ale czy na początku warto ją kupić szczególnie ze nie jest tania?
To tak jak z dlutownicą jeżeli powie komuś że nie zrobi np. wieloklinu to zrobi sobie antyreklamę na przyszlośc, no ale czy na początku warto ją kupić szczególnie ze nie jest tania?
-
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
W Mikołowie masz filie Multistalu - plastry fi 350 przysyłają mi całkiem niedrogo.skoti pisze:W kolejności:spawarka, tokarka,wiertarka, frezarka (pozioma,pionowa), pila, dlutownica.
Ja akurat nieco zmieniłbym kolejność , pile bym umieścił na początku . Proponuje zadzwonić do hurtowni stali i zapytać o cenę ciecia grubszych materiałów . Jakis czas temu potrzebowałem kawałek fi 190 i stosunek ceny materiału do ceny ciecia zaskoczył mnie mocno .
-
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
jak przychodzi klient to mowiz co możesz zrobić czyli jaki park posiadasz, antyreklama to nie to samo co brak maszyn, antyreklama to jak spierniczysz cos kilka razy, i ludzie będą o tym między sobą gadać ze ten mi spieprzyl ... tak ? mi tez spieprzyl ... a to ch... głuchy telefon działaIMPULS3 pisze:To tak jak z dlutownicą jeżeli powie komuś że nie zrobi np. wieloklinu to zrobi sobie antyreklamę na przyszlośc, no ale czy na początku warto ją kupić szczególnie ze nie jest tania?

https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Posty w temacie: 14
Nie jest tak jak piszesz. Może slowo antyreklama nie jest najwlaściwsze ale w sporej części prawdziwe. W uslugach jest tak że musisz robić wszystko.
Spóróbój komuś wytoczyć walek, a z kanalkami na wpust wyślij go do kogoś innego, zobaczysz czy następnym razem z podobnym walkiem przyjedzie do ciebie czy pojedzie od razu tam gdzie zrobią mu calość roboty.
Spóróbój komuś wytoczyć walek, a z kanalkami na wpust wyślij go do kogoś innego, zobaczysz czy następnym razem z podobnym walkiem przyjedzie do ciebie czy pojedzie od razu tam gdzie zrobią mu calość roboty.