planuje otworzyć zaklad
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
W Bydgoszczy widziałem ostatnio ekstra tokarkę. Przypominała rosyjską 1M63, ale była mniejsza, bardziej poręczna. Była na allegro, ale już jej nie widać. Jest za to taka i wygląda przyzwoicie:
http://allegro.pl/tokarka-16k20-tokarni ... 61398.html
http://allegro.pl/tokarka-16k20-tokarni ... 61398.html
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
Tagi:
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 14
jeśli chodzi o stronę Łodzi to dokładnie Bukowiec a z pracy rezygnuje bo mamy pracować po 12godzin na dwie zmiany a mnie to nie pasuje chodzi o dzieci mam się gdzie zaczepić na lewo ale nie w moim fachu a z tym zakładem to chodzi oto że chcę wykorzystać dofinansowanie unijne ma być coś koło 19 000pln więc trochę bym się urządził pomieszczenie mam tylko chodzi o zamówienia oraz trochę się zareklamować a jeśli chodzi o tokarkę to myślałem o TUD 50 dwa metry w kłach co wy na to ? ps. a jeśli chodzi o Bydgoszcz to byłem tam w wojsku 1992-1994r na Szubińskiej 102 (lotnisko ) nie wiem czy ta jednostka jeszcze istnieje piękne miasto i super wspomnienia .
-
- Posty w temacie: 5
Jeśli chcesz robic usługi to przemyśl to kilka razy, albo odwiedź kilka zakłądów najbliżysz i zapytaj jakie terminy. Jeśli terminy odległe to coś z tego wyjdzie. Najlepiej jakbys miał pomysł na jakąś produkcję na tych maszynach a usługi przy okazji i tym sposobem będzie pracował nie po 12 a po 16 godzin
.
Ale fakt 8 zł za godzinę to gorzej niż sprzątaczka.

Ale fakt 8 zł za godzinę to gorzej niż sprzątaczka.
-
- Posty w temacie: 14
To na pewno jest na twoją korzyść.romek363 pisze: chodzi oto że w pobliżu niema takich warsztatów a to jest chyba na moją korzyść

Ale żeby nie bylo tak slodko to powiem że robiąc uslugi musisz myśleć aby powiększyć park maszyn bo tokarka i frezarka przy wymogach dzisiejszych klijentów to dosyć malo.