Witam,
Jak w temacie, posiada może ktoś z was taką tokarkę i zna, lub ewentualnie mógłby zmierzyć wymiary tego imaka, konktretnie chodzi mi o długość boku, wysokość oraz średnicę otworu środkowego.
Pozdrawiam
Wymiary imaka od tokarki TUB 32
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Załączam rysunek imaka TUB 32 w postaci bryły Solid Edge, rysunku na płaszczyźnie i w bmp.
Brakuje tam jeszcze dwóch elementów, których nie mogłem rozrysować bez demontażu: otworów do ustalania imaka w położeniu pracy i zabieraka dźwigni, która służy do jego obracania.
Brakuje tam jeszcze dwóch elementów, których nie mogłem rozrysować bez demontażu: otworów do ustalania imaka w położeniu pracy i zabieraka dźwigni, która służy do jego obracania.
- Załączniki
-
- Imak_TUB_32.rar
- (169.39 KiB) Pobrany 504 razy
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2011, 18:28 przez BYDGOST, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Wymiary imaka od tokarki TUB 32
witam wkleje sie tutaj bo albo nie umiem albo nie ma tematu szukam wymiarow sruby piciagowej posuwu poprzecznego sanek narzedziowych tub32 wiem tylko ze gwint 18x4 lewy ale nie znam wymiarow zatoczen bo srube mam dorobiona tylko nie mam zebatki jej wymiarow ilosc zebow wew otwor i dlugosc i srednice zatoczen moze ktos ma stara wyjeta aby zwymiarowac ?bylbym wdzieczny za pomoc ......z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi moze jakis rysunek gdzies a ja nie potrafie znalezc jeszcze raz z gory dziekuje pozdrawiam