Grubościówk-wyrównarka MATRIX
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Grubościówk-wyrównarka MATRIX
Planuję kupić grubościówko-wyrównarkę MATRIX do swojego podręcznego warsztatu. Może ktoś ma taką i może mi coś na jej temat napisać. Slyszalem, że produkowana jest w Chinach i martwię się, czy przypadkiem nie zepsuje mi się przy pierwszym użyciu. Z góry dziękuję za informacje.
stewa
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Co prawda z Matrixa mam tylko ukośnicę ale jest jak najbardziej ok. Nie przesadzajmy z jakością chińskich rzeczy jeżeli kupimy coś za 23 zł to jak napisał kolega cudów nie ma ale te droższe nie są wcale wcale takie złe. Zajmuję się obróbką amatorską drewna i wszystkie maszyny do obróbki drewna mam właśnie produkcji chińskiej i jak na razie nie narzekam. Grubościówka firmy Dedra dałem coś około 800 zł dostała naprawdę w du... i jak na razie mimo że walczę już 7rok niema się czego doczepi zmieniłem tylko stolik na większy. Pewnie że firmowe są lepsze (droższe) ale dla zawodowca który trzepie na tym kase i maszyna chodzi non stop na 3 zmiany. Dobre chińskie maszyny oferuje np firma Proma ale tam grubościówka wyrówniarka kosztuje ok 6000zł.
Pzdr JG
Pzdr JG