WARSZTAT
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Ty lepiej się dobrze zastanów.zery pisze:Prawnie formalnie jeszcze nie moje ale w przyszłości coś z tego wyjdzie.
Temat wrażliwy bo różnie to z kobietami bywajednak 7 lat razem zmusza do planowania wspólnie przyszłości.
[ Dodano: 2012-08-21, 12:35 ]
Nie żartujmy samemu można sklecić na paru bramkach NOR (ach te młode lataMat3ys pisze:Jakiś alarm też można. Na allegro są po 600zł z czujkami itp. Trochę spory koszt ale pewniej.

Jeżeli chodzi o wejście do budynku to kwestia rozmieszczenia czujników (czujki PIR, maty naciskowe itd). Najbardziej skuteczne są nie standardowe alarmy.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
karol75 pisze:zery pisze:Prawnie formalnie jeszcze nie moje ale w przyszłości coś z tego wyjdzie.
Temat wrażliwy bo różnie to z kobietami bywajednak 7 lat razem zmusza do planowania wspólnie przyszłości.
Popieram, znajomy po 9-ciu latach chodzenia zmienił partnerkę.karol75 pisze: Ty lepiej się dobrze zastanów.W dobie mikroprocesorów? Nie żartujmykarol75 pisze: Nie żartujmy samemu można sklecić na paru bramkach NOR
Pozdrawiam
Krzysiek
Krzysiek
-
- Posty w temacie: 4
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam
Chcialbym nieco wznowic temat.Jestem zainteresowany otworzeniem warsztatu - wypalanie elementow CNC plazma.W warsztacie nie beda zatrudnianie zadne osoby , jedynym pracowniekiem bede ja czyli wlasciciel.Powierzchnia ok 50m2 warsztat blacha.
Czy ktos przebrnąl przez podobną budowe ? jakie wymagania beda tutaj potrzebne ? na co zwrocic uwagę ? tak aby po zakonczeniu budowy - nie przeczepial sie zadna inspekcja
Chcialbym nieco wznowic temat.Jestem zainteresowany otworzeniem warsztatu - wypalanie elementow CNC plazma.W warsztacie nie beda zatrudnianie zadne osoby , jedynym pracowniekiem bede ja czyli wlasciciel.Powierzchnia ok 50m2 warsztat blacha.
Czy ktos przebrnąl przez podobną budowe ? jakie wymagania beda tutaj potrzebne ? na co zwrocic uwagę ? tak aby po zakonczeniu budowy - nie przeczepial sie zadna inspekcja