wyjazd za granicę
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 2
wyjazd za granicę
Witam , od 2 lat pracuję na stanowisku "operator wypalarki sterowanej numerycznie" . Chciałbym się dowiedzieć jakies są możliwości zatrudnienia się jako operator za granicą . W pracy uczestniczę w całym procesie produkcji (każdy projekt przechodzi przez moje ręcę) czy będzie to dodatkowym atutem jeśli jestem zatrudniony jak operator ? Najbardziej mnie ciekawią państwa skandynawskie ,anglia . Najbardziej mnie interesuję czy mam szansę na taką pracę z moim powiedzmy minimalnym doświadczeniem (z tego co się czasem rozglądam to 2 lata to minimum) . Z góry dzięki za odp.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
nie chcę ciebie martwić ale w anglii narazie brak roboty, cieżko coś tu teraz znaleźć, mam sporo znajomych z wiekszym stażem którzy siedzą w domu.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
W Niemczech również Finanzkrise. Poza tym 2 lata to raczej nie są zbyt dobre referencje. Tu liczy się co najmniej 10 lat, wówczas jesteś traktowany poważnie. Choć jak piszę, raczej małe szanse. Spróbuj w internecie wyszukać konkretne firmy i rzucić do nich maila (koniecznie w języku, w jakim w danym kraju mówią). Mail na zachodzie traktowany jest poważnie i odpowiedź powinieneś dostać.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
W Szkocji jest sporo ofert na rynku pracy ale co do wypalarek to się nie orientuję.
Ogólnie oferty głównie w olejówce. W temacie https://www.cnc.info.pl/topics77/agencj ... t59566.htm jest sporo informacji. Może się przyda.
Ogólnie oferty głównie w olejówce. W temacie https://www.cnc.info.pl/topics77/agencj ... t59566.htm jest sporo informacji. Może się przyda.