budowa plotera

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

Autor tematu
kris123
Posty w temacie: 1

budowa plotera

Post napisał: kris123 » 13 kwie 2014, 15:26

Niektórzy forumowicze robią straszną tajemnicę z niektórych rozwiązań a częściej z inf. gdzie coś kupili, od kogo, za ile.
Panowie tu w większości są amatorzy, możecie bez obawy robić i sprzedawać swoje plotery a to że komuś czasem pomożecie to nie zagrozi waszej sprzedaży i zyskom :)

Tagi:

gregor1975
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1

Post napisał: gregor1975 » 13 kwie 2014, 21:42

Wszelkie fora pasjonatów mają to do siebie, że najpierw jest pasja tworzenia i dzielenia się informacjami, a potem pasja zarabiania. Taka naturalna ewolucja.

Każdy udzieli Ci darmowej informacji, dopóki w swoim mniemaniu nie dojdzie do przekonania, że coś na tym traci lub że pojawił się frajer do oskubania.

Na ten przykład - jeden tutaj chciał ode mnie pieniądze za odpowiedź na pytanie o tolerancje płaskości prowadnic. Ale dwóch następnych odpowiedziało bez problemu.

Może rozwiązaniem jest sztuka zadania pytania? Ludzi połaskotać można różnie, nie tylko pieniążkami. Rozumiesz, tak aby odpowiadający doszedł do przekonania k...wa, ja to jednak jestem gość :mrgreen:

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”