lle płacicie za prąd
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Od kwietnie tego roku do chwili obecnej zużyłem w domu wraz z rodziną 515 kV więc mamy całkiem fajny wynik
:) W mieszkaniu mamy same energooszczędne żarówki oraz żarówki led więc zużycie prądu jest prawie zerowe. Żona normalnie co jakiś czas używa piekarnika, miksera, co drugi dzień w domu odkurzamy mamy trzy kompy 2 lapki i 1 stacjonarkę więc no całkiem nieźle wychodzimy
:)

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Jak jeszcze raz do mnie zadzwoni jakiś handlowiec z "Tauron Polska" itp łącznie z kolegą który ten post zamieścił to zaczne numery telefonów, z których było dzwonione dodawać do jakiegoś typu konkursów, darmowych ankiet itp. Był miesiąc, że odebrałem 70-80 telefonów z atrakcyjną ofertą na zmniejszenie rachunków. Czy wyście się powściekali. Rozumiem, że taka robota, ale jak jeden numer dzwoni kilkadziesiąt razy mimo odmowy, to to już jest stalking.
To co sie dało poblokowałem, ale co chwila jakiś nowy numer dzwoni.
Widze, że robi sie to samu i tutaj, wiec kolego zastanów się nad tym co robisz.
Wiem, że każda robota handlowca jest ciężka, szanuje to. Ale sami sobie psujecie relacje z potencjalnymi klientami. O wprowadzaniu w błąd i dziwnych zagrywkach nie wspominając.
To co sie dało poblokowałem, ale co chwila jakiś nowy numer dzwoni.
Widze, że robi sie to samu i tutaj, wiec kolego zastanów się nad tym co robisz.
Wiem, że każda robota handlowca jest ciężka, szanuje to. Ale sami sobie psujecie relacje z potencjalnymi klientami. O wprowadzaniu w błąd i dziwnych zagrywkach nie wspominając.
Kazde parametry sa idealne, czasami tylko narzedzia sa malo wytrzymale 
Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe

Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe

-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
Proszę wybaczyć, ale nie jestem handlowcem, po prostu charytatywnie uświadamiam firmy, iż można zbić cenę energii. Rozumiem, że przez wiele lat trudnej sytuacji w naszej ojczyźnie ludzie do tego typu spraw podchodzą ostrożnie. I ciężko im wytłumaczyć że tak się da. To podejście typowo Polskie. Widzimy jak przedsiębiorcy z innych krajów korzystają z różnych przywilejów, dotacji itp. ale sami boimy się podejmować takich decyzji. Oczywiście nie mówię o wszystkich. Wielu młodych(ale nie tylko) nie ma takich uprzedzeń i łatwiej im do czegoś dojść. Pozdrawiam wszystkich
-
- Lider FORUM (min. 2000)