Znacie www.123zapytanie.pl ?

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
oskaeg
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3

Znacie www.123zapytanie.pl ?

Post napisał: oskaeg » 27 lip 2012, 23:20

Ma ktoś tam konto ? To uczciwy serwis ? Wygląda bardzo zachęcająco aż za bardzo ;)

Żeby założyć tam konto i pozyskać dane zleceniodawcy trzeba wybulić nie małą sumkę, dlatego trochę mi to śmierdzi.

Tagi:

mafagr
Stały bywalec (min. 70)
Stały bywalec (min. 70)
Posty w temacie: 1

Post napisał: mafagr » 28 lip 2012, 02:47

Hej, w poprzedniej firmie w której pracowałem mieli dostęp do tego serwisu, oferty przychodziły na maila ja to wszystko przeglądałem. Fakt, że ilość ofert robi wrażenie, ale przez rok użytkowania nie udało nawiązać się żadnego konkretnego kontaktu dającego zlecenie :roll: ale wina leżała raczej w większości po stronie mojego konfliktowego szefa :oops:
Ogólnie cały serwis jak najbardziej wiarygodny i kontakty podane w zapytaniach aktualne.

koala.g
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: koala.g » 28 lip 2012, 09:47

Jak chcesz robić palety ......

aros
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)

Re: Znacie www.123zapytanie.pl ?

Post napisał: aros » 28 lip 2012, 10:04

oskaeg pisze:Wygląda bardzo zachęcająco aż za bardzo ... trzeba wybulić nie małą sumkę, dlatego trochę mi to śmierdzi.
porównaj twój wpis, z tym:
https://www.cnc.info.pl/topics79/firma- ... t38441.htm

Awatar użytkownika

Autor tematu
oskaeg

Post napisał: oskaeg » 28 lip 2012, 12:39

Widziałem to już bardzo dawno temu, oczywiście, za dobre rzeczy trzeba płacić, ale tu chodzi o coś innego, widzisz kolego umieszczanie ofert jest darmowe i może być tak ze niektóre zamieszcza sam serwis a reszta jest normalna. Żeby dostęp był na sms ze płaci się np. 5 albo 9 zł za dostęp do ogłoszenia to poświeciłoby się te parę złotych tylko ze wydałbyś 3 x 9 czyli 27 zł i byś się już zniechęcił i nie płacił więcej, ale tu trzeba wywalić abonament na próbę za 199 zł na 3 miesiące, obawiam się że to jest wałek, który ma na celu wyrwanie od ludzi jak największej ilości kasy.

Awatar użytkownika

pitsa
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: pitsa » 28 lip 2012, 12:58

Słyszałeś może o giełdach transportowych? Zobacz w jakich cenach jest ta usługa: http://www.trans.eu/pl/cennik.html po 30 dniowym okresie próbnym. Są klienci, ktoś znajduje wygodne rozwiązanie i kasa się kręci. To chyba normalne, no nie? :)
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ

Awatar użytkownika

Autor tematu
oskaeg

Post napisał: oskaeg » 28 lip 2012, 13:13

Dlatego chce się dowiedzieć coś odnośnie tego serwisu, jak na razie to tylko napisał jeden kolega.
Hej, w poprzedniej firmie w której pracowałem mieli dostęp do tego serwisu, oferty przychodziły na maila ja to wszystko przeglądałem. Fakt, że ilość ofert robi wrażenie, ale przez rok użytkowania nie udało nawiązać się żadnego konkretnego kontaktu dającego zlecenie :roll: ale wina leżała raczej w większości po stronie mojego konfliktowego szefa :oops:
Ogólnie cały serwis jak najbardziej wiarygodny i kontakty podane w zapytaniach aktualne.
Nie brzmi to zbyt zachęcająco. Szukałem opinii na temat tego serwisu no, ale chyba moje Google się już wysłużyło i nie daje pożądanych rezultatów :wink: Jak macie tam konta i robicie kasiorę to piszcie.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”