Adoptuj greka ;-)))
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Adoptuj greka ;-)))
Drodzy koledzy, dostałem właśnie maila z takim pomysłem:
Jest obecnie możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro. Grek będzie robić za Ciebie wszystko to na co Ty nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa. Odbywać poobiednią sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też "poopierniczać" się za Ciebie na Facebooku. Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora!
P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej
Mnie się pomysł podoba, a jak Wam?
Jest obecnie możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro. Grek będzie robić za Ciebie wszystko to na co Ty nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa. Odbywać poobiednią sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też "poopierniczać" się za Ciebie na Facebooku. Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora!
P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej
Mnie się pomysł podoba, a jak Wam?
Maszyny i oprogramowanie CNC: eduCAD, STEP2CNC, LynxCUT, Styro3D, Tapper, cncCAD, Image2CAM, Turn3D, TERMCUT, LynxNEST (Nesting)
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 11
Re: Adoptuj greka ;-)))
Sliczne i w dodatku prawdziwe. Tylko jakos nie smieszne na dluzsza mete ;(
q
q
-
- Kontakt:
-
- Posty w temacie: 11
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Witam serdecznie.
Brak zainteresowania się naszą Ojczyzną.
Pozdrawiam, skoczek
Moim skromnym zdaniem też nie jest to rasizm. Poprawność polityczna to przestępstwo! Wolność wypowiedzi niekrzywdząca drugiego jest prawem człowieka. Za niedługo nie będzie można ocenić drugiego człowieka bo poprawność polityczną uzna się za dobro wyższe, vide: próba angolów stworzenia czarnej listy na którą mogą trafiać już trzyletnie dzieci które gdzieś coś zasłyszały, powtórzyły, a następnie zostały oskarżone przez to o rasizm, homofobię, itp...maz pisze:to jest rasizm, a wiadomo, ze rasizm to przestepstwo
Ślepota połowy narodu na wyprzedawanie Polski za bezcen.Piotr Rakowski pisze:Apropos - jakie przywary narodowe widzicie w Nas samych?
Brak zainteresowania się naszą Ojczyzną.
Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
- Kontakt:
Za bezcen wyprzedają powiadasz... Hmm.. Skoro za bezcen - to znaczy, że i Ty możesz stanąć do Walki o Nasze Dobro Ojczyste. Dlaczego więc nie stajesz?
PS. Mnie na to nie stać. Jak i pewnie większości z nas forumowiczów. Może dlatego kupują inni, bogatsi, ci których jest stać...
PPS. A tak "k woli" ścisłości - to nie jest forum polityczne, więc proponuję nie rozwijać wątku w tę stronę.
PS. Mnie na to nie stać. Jak i pewnie większości z nas forumowiczów. Może dlatego kupują inni, bogatsi, ci których jest stać...
PPS. A tak "k woli" ścisłości - to nie jest forum polityczne, więc proponuję nie rozwijać wątku w tę stronę.
Maszyny i oprogramowanie CNC: eduCAD, STEP2CNC, LynxCUT, Styro3D, Tapper, cncCAD, Image2CAM, Turn3D, TERMCUT, LynxNEST (Nesting)
-
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
...wszystko kojarzy się z polityką - zwłaszcza to o "adopcji greka"Piotr Rakowski pisze:to nie jest forum polityczne
śmiech to zdrowie... gdy z innych to przyjemność...
SpotkanieCNC: STOM-TOOL Marzec 2014
http://www.cnc.info.pl/topics79/spotkan ... t55028.htm
http://www.cnc.info.pl/topics79/spotkan ... t55028.htm