Expres Saeco

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

Autor tematu
grze
Posty w temacie: 1

Expres Saeco

Post napisał: grze » 26 lis 2011, 19:33

Mozę ktoś będzie wiedział..
trzecia naprawa expresu do kawy Saeco, expres jest na gwarancji do końca grudnia, czy przysługuje mi z tytułu trzeciej naprawy zwrot pieniżąków lub nowy expres?
pisałem na elektrodzie ale nie wiem czy nie usuną mojego postu :mrgreen: dlatego tu pytam

Mariuszczs
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: Mariuszczs » 27 lis 2011, 15:43

No tak forum prawne się kłania, ale z tego co wiem to jeśli 3 razy wysiadło to samo to przy oddawaniu 3 raz do naprawy możesz żądać wymiany na nowe lub kasa.

polanskis
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)

Post napisał: polanskis » 27 lis 2011, 21:16

Ze względu na nie wywiązanie się z umowy należy się wymiana na nowe zgodne z umową (czyli działające) urządzenie przy czym musi byc to ten sam model lub inny (inny za Twoją zgodą) albo zwrot pieniędzy. Jeśli nie chcesz tego innego modelu a sprzedawca nie moze dostarczyć Ci sprawnego modelu , również należy Ci się zwrot pieniędzy.

Awatar użytkownika

jarenio
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Kontakt:

Post napisał: jarenio » 29 lis 2011, 12:20

polanskis pisze:Ze względu na nie wywiązanie się z umowy należy się wymiana na nowe zgodne z umową (czyli działające) urządzenie przy czym musi byc to ten sam model lub inny (inny za Twoją zgodą) albo zwrot pieniędzy. Jeśli nie chcesz tego innego modelu a sprzedawca nie moze dostarczyć Ci sprawnego modelu , również należy Ci się zwrot pieniędzy.
ale tylko jak siadło to samo za każdym razem... czyli jak 2 razy poszła grzałka a raz pompa to nic z tego, trzeba by jeszcze raz grzałkę wykończyć i dają nowy ekspres
Pozdrawiam; Jarek

Awatar użytkownika

Piotrjub
Moderator
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: Piotrjub » 29 lis 2011, 12:50

napisz na forum poświęconemu kawie i urządzeniom z tym związanym http://caffeprego.pl

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”