Witam
Chciałem zasięgnąć rady forumowiczów, jako osób z ''branży''.
Jestem informatykiem, dla mojego klienta napisałem sklep, sprzedaje przy jego pomocy łożyska. Chciałem poprosić o opinię o tym sklepie osoby, do których faktycznie jest on adresowany. Jeżeli można, proszę o wasze zdanie na temat asortymentu jak i funkcjonalności i estetyki strony. Z góry dziękuję
Proszę o radę
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Witam!
Asortyment nie odstrasza, ale wiadomo, nie można mieć wszystkiego.
Prosta i łatwa w obsł. strona.
Brak danych o firmie może odstraszać. Adres to żadne dane. KRS NIP REG.
Szata graficzna strony: wali po oczach ten fiolecik. Czcionka powinna być czarna.
I ostatnia sprawa. Ten dział nie jest przeznaczony do reklamy sklepów.
Asortyment nie odstrasza, ale wiadomo, nie można mieć wszystkiego.
Prosta i łatwa w obsł. strona.
Brak danych o firmie może odstraszać. Adres to żadne dane. KRS NIP REG.
Szata graficzna strony: wali po oczach ten fiolecik. Czcionka powinna być czarna.
I ostatnia sprawa. Ten dział nie jest przeznaczony do reklamy sklepów.
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Czy może Pan napisać, czego najbardziej Panu brakuje, szczerze mówiąc klient wprowadził dopiero najważniejszy asortyment, jak to sam nazwał.namemartin pisze: Asortyment nie odstrasza, ale wiadomo, nie można mieć wszystkiego.
Faktycznie trzeba uzupełnić te dane, sugestie co do czcionki też przemyślimynamemartin pisze:Brak danych o firmie może odstraszać. Adres to żadne dane. KRS NIP REG.

Zależy mi na opinii użytkowników, Pana sugestie są dla Nas bardzo cenne, Dziękujęnamemartin pisze:I ostatnia sprawa. Ten dział nie jest przeznaczony do reklamy sklepów.
ps. Chciałem skomentować wypowiedź o tym, że musimy wypozycjonować tą stronę - owszem. Tylko czy to źle? Przecież w jakiś sposób musimy dotrzeć do odbiorców, a co jeśli jest jakaś wartościowa strona, na którą warto wejść? Choćby przykładowy sklep, z bardzo dobrym asortymentem, dobrymi cenami, prowadzony z sercem. To jak mają się o nim dowiedzieć zainteresowani? Czy nie najlepszym miejscem na pokazanie tego sklepu będzie forum, gdzie spotykają się osoby, które często kupują dany asortyment?
www.lozyska-akcesoria.pl - Łożyska i akcesoria, sklep internetowy