Jak wypalić plik .iso powyżej 5 Gb?
kupiłem płytkę 8.5 G ale przy nagrywaniu /testowaniu/ program Imgburn wyrzuca błąd. O co chodzi? może ktoś doradzi coś?
Nagrywanie płyty DVD
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Aby wypalić dane powyżej standardowej pojemności płyty DVD (4,7 GB), należy wejść w ustawienia i tam pozmieniać niektóre funkcje (domyślnie prawdopodobnie funkcje wypalania płyt dwuwarstwowych są nieaktywne), niekiedy ma tutaj znaczenie rodzaj płyty (+ lub -).
Mam już dość długo tą aplikację, ale już nie pamiętam, które funkcje zostały przeze mnie zmienione (zmieniałem na początku po instalacji).
Jeśli chciałbyś konkretnej porady - co i jak i z czym się je - to zapraszam na forum IMGBurn lub na forum DobreProgramy.
Na tym drugim forum niestety trzeba mieć konto, aby dodać temat, polecam ich forumową wyszukiwarkę.
Pozdrawiam
Mam już dość długo tą aplikację, ale już nie pamiętam, które funkcje zostały przeze mnie zmienione (zmieniałem na początku po instalacji).
Jeśli chciałbyś konkretnej porady - co i jak i z czym się je - to zapraszam na forum IMGBurn lub na forum DobreProgramy.
Na tym drugim forum niestety trzeba mieć konto, aby dodać temat, polecam ich forumową wyszukiwarkę.
Pozdrawiam