TOKARKA PRZEMYSŁOWA
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Ale o co chodzi. Nie widzę żadnego linku, zdjęcia, ani filmiku. O czym rozmawiacie
Nie mam jakiejś wtyczki czy co?
Już wszystko OK. Miałem jakiś problem z wtyczką. Wg mnie ta "tokarka" nadaje się dla uczniów technikum, którzy mają bogatych rodziców (aczkolwiek niekoniecznie) - jako gotowa praca dyplomowa.

Nie mam jakiejś wtyczki czy co?
Już wszystko OK. Miałem jakiś problem z wtyczką. Wg mnie ta "tokarka" nadaje się dla uczniów technikum, którzy mają bogatych rodziców (aczkolwiek niekoniecznie) - jako gotowa praca dyplomowa.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2009, 15:10 przez mdg, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Grzesiek
Samozwańczy programista CNC
Grzesiek
Samozwańczy programista CNC
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Mariuszczs pisze:Miałem parę dni temu napisać o tej przemysłowej tokarce![]()
proponuje zalac sprzedawcę pytaniami typu - To w końcu przemysłowa ja w tytule czy do pojedyńczych elementów jak w opisie ? Trzeba się zdecydować.
Świetny pomysł z tym (spamem jego poczty) zaraz coś napiszę, jak tak zwali temu typowi ze 100 listów może otrzeźwieje.
-
- Posty w temacie: 1
Jak to nie jest tokarka przemysłowa 
Kupujesz dwie trzy. Jedziesz na jednej jak się popsuje lub pojawią się luzy to reklamacja ,serwis , rękojmia.
Zanim maszynka wróci robisz na kolejnej. Jak się ta zepsuje to na następnej.
Jak już zacznie się kończyć okres gwarancji to towar niezgodny z opisem (psuje się często etc.) wymiana na nowy albo zwrot kasy.

Kupujesz dwie trzy. Jedziesz na jednej jak się popsuje lub pojawią się luzy to reklamacja ,serwis , rękojmia.
Zanim maszynka wróci robisz na kolejnej. Jak się ta zepsuje to na następnej.
Jak już zacznie się kończyć okres gwarancji to towar niezgodny z opisem (psuje się często etc.) wymiana na nowy albo zwrot kasy.
-
- Posty w temacie: 2