Pod Namiot nad morze!
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 6
Pod Namiot nad morze!
Czy ktoś z kolegów wybiera się z rodzinką pod namiot
Szukam fajnego miejsca nie drogiego nad morzem w pobliżu trójmiasta ale nie koniecznie, może ktoś ma jakiś fajny namiar?
Szukam fajnego miejsca nie drogiego nad morzem w pobliżu trójmiasta ale nie koniecznie, może ktoś ma jakiś fajny namiar?
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Witam.
Polecam przyjrzeć się jezioru Komorze w wsi Komorze ... - może nie trójmiasto - ale wypoczynek dla całej rodziny wyśmienity.
Pensjonat nad jeziorkiem , wraz z małą przystanią o ile pamiętam nazywa się "Uroczysko"
Pozdrawiam
Polecam przyjrzeć się jezioru Komorze w wsi Komorze ... - może nie trójmiasto - ale wypoczynek dla całej rodziny wyśmienity.
Pensjonat nad jeziorkiem , wraz z małą przystanią o ile pamiętam nazywa się "Uroczysko"
Pozdrawiam
"Tak naprawdę, to nie rozumiesz jakiegoś zagadnienia, dopóki nie potrafisz go wytłumaczyć swojej babci."
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Ja również polecam Łebę Nie jest to blisko od trójmiasta ale za to jak plaża
Sprawdź ranking plaż na WP miała 3 miejsce z 22
Ja również polecam Łebę Nie jest to blisko od trójmiasta ale za to jak plaża
Sprawdź ranking plaż na WP miała 3 miejsce z 22
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Łeby zdecydowanie nie polecam. Owszem, na kwaterę, czy do pensjonatu można się wybrać. Pod namiot zdecydowanie nie. Po prostu, nie jest tam na tyle bezpiecznie, żeby wypoczywać bez stresów. No chyba, że ktoś będzie namiotu non stop pilnował.
Za to polecam niedaleko od Łeby miejscowość Lubiatowo. Trafiłem tam przypadkiem i choć do najbliższego sklepu (nie baru-grilla!) jest kawałeczek, to uważam, że warto raczej tam jechać, niż do Łeby. Nawiasem mówiąc odwiedziłem wtedy Łebę i wiem, że Lubiatowo, gdzie na plażę masz kawałeczek i to na taką plażę, że żona bez problemu biust może sobie opalić. Nie tylko tłoku, w ogóle ludzi nie ma!
Znalazłem stronę kempingu - http://www.topaz.comweb.pl/ - zobaczcie sami.
Za to polecam niedaleko od Łeby miejscowość Lubiatowo. Trafiłem tam przypadkiem i choć do najbliższego sklepu (nie baru-grilla!) jest kawałeczek, to uważam, że warto raczej tam jechać, niż do Łeby. Nawiasem mówiąc odwiedziłem wtedy Łebę i wiem, że Lubiatowo, gdzie na plażę masz kawałeczek i to na taką plażę, że żona bez problemu biust może sobie opalić. Nie tylko tłoku, w ogóle ludzi nie ma!
Znalazłem stronę kempingu - http://www.topaz.comweb.pl/ - zobaczcie sami.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
mówisz o tym komorzu, które znajduje się obok trasy pomiędzy połczynem a szczecinkiem? o tym z krystalicznie czystą wodą? (przynajmiej taka była, jak tam jezdziłempaulg pisze:Witam.
Pozdrawiam

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.