oprawcafotografii pisze: ↑08 gru 2020, 09:58
Jeśli jeszcze się nie zorientowałeś to ja CI podpowiem - uciekaj z tego forum i z kraju
ze swoim projektem. To jest kraj specjalistów i przypierdalaczy, którym nic nie pasuje
a najmniej cena czegoś co chcesz sprzedać.
Tchórze uciekają
A tak poważnie to ja nie żyję z tego. Mam dobrą i przyjemną pracę na etacie która daje mi dużo swobody a czasem nawet i satysfakcji. Mam z czego żyć

Firmę założyłem bo zawsze o tym "marzyłem" ale póki co traktuję to jako hobby ot po to aby nie siedzieć bezmyślnie przed TV albo komputerem wieczorami jak dzieci pójdą spać

Zbudowałem i sprzedałem kilka maszyn, sprzedałem też kilkadziesiąt urządzeń Linumeric-LPT w kraju i w Europie. Produkujemy też dekoracje i ozdoby z papieru. Jest zajęcie i hobby które pozwala na siebie zarobić legalnie. Nikomu nic nie wciskam, staram się opisywać urządzenie tak aby pokazać jego wady i zalety. Nie wciskam urządzenia ludziom jako alternatywę do blaszaka z portem LPT. Jeśli ktoś ma blaszaka i mu nie przeszkadza jego gabaryt i widok to nie widzę sensu montowania w nim takiej przejściówki skoro można łatwiej i taniej. Linumeric jest dla tabletów, laptopów, minikomputerów. Można sobie posterować robotem, małą grawerką, laserem, drukarką lub masą innych urządzeń. Nie wszędzie jest miejsce na duży komputer, nie wszędzie założenia na to pozwalają.
Wypowiedź kolegi wcześnie traktuję z przymrużeniem oka, to typowy janusz dla którego wszystko powinno kosztować (koszt części na ali + 5zł), jeśli drożej to już jest za drogie a sprzedający to złodziej