Co sądzicie o tym wypadku?Wojskowa prokuratura praeciąga jak moze podanie przyczyn,ja reasumując wszystkie zasłyszane informacje uważam że był to ewidentny błąd pilota/ów,dość trywialny ,a mianowicie że samolot przy podchodzeniu do lądowania leciał za wolno..ot co..
Pospekulujecie ze mną?Niebawem rozwiązanie..
CASA-katastrofa samolotu wojskowego
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Ja wiem jedno: znałem osobiście trzy osoby które znajdowały się na pokładzie. W tym generała Andrzeja A. Nie wiem czy to jest temat do zakładów kto ma racje. Czuję niesmak.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Trudno. Ja nie znałem nikogo dlatego mój stosunek do tego (jakże przykrego) wypadku,jest nieemocjonalny a czysto techniczny,założyłem temat pod wpływem dyskusji jaką przeprowadziłem na ten temat wczorajszego wieczoru ze znajomymi,i mimo wywołanego u kolegi niesmaku nadal mnie to interesuje.
Nie chcę być cyniczny,ale masa ludzi,w tym dzieci ginie co dzień na swiecie,a jakoś w każdym przypadku niesmaku ni żalu nie odczuwamy..Ja pytam kto kręci że opinia publiczna nie może dowiedzieć się co było przyczyną tej katastrofy?
Nie chcę być cyniczny,ale masa ludzi,w tym dzieci ginie co dzień na swiecie,a jakoś w każdym przypadku niesmaku ni żalu nie odczuwamy..Ja pytam kto kręci że opinia publiczna nie może dowiedzieć się co było przyczyną tej katastrofy?
-
- Posty w temacie: 2
Dobra, jedno to jest to, że na całym świecie ktoś ginie a drugie to robienie zakładów na temat poległych. Ja nie uważam za dobre jak i sam krytykowałem ogłoszenie przez prezydenta żałoby narodowej bo w takim wypadku każdemu powinni to ogłaszać ale to co tu robisz wychodzi już poza godność człowieka... Nawet jeśli kogoś nie znasz to myślisz, że ciebie to upoważnia do pisania takich rzeczy? I nie mów, że staje w obronie bo Ich znałem, zrobiłbym to również gdybym Ich nie znał...
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
-
- Posty w temacie: 1
Draco Hajaszek nie ma nic zlego na mysli - przynajmniej ja sie niczego nie doszukalem. Poprostu widzi tutaj pewne niescislosci i stara sie dotrzec do prawdy. Podobnie jest z teoriami na temat WTC 911. Moim zdaniem dyskusja na ten temat - jezeli faktycznie jest cos na rzeczy pozwoli dociec prawdy dlaczego tylu ludzi zginelo.
Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni