Trzeba tak było od razu...!gregor1975 pisze:Na takie pytanie odpowiedź brzmi - TAK!

Uprzejmie proszę o zdjęcia takich czy podobnych realizacji.
dzięki!
mikro pisze:Ja pytałem o konkretną sprawę. Czy ktokolwiek jest w stanie wykonać typowe, proste koło zębate o średnicy rzędu paru milimetrów, niech będzie 5mm. Ra powiedzmy 0,05. W stali 316l.
Lawirujesz człowieku niemiłosiernie! Na to pytanie (nowe - nie ponowione) wielu tu odpowie, że tak. Potem będziesz musiał zadać pytanie kto zrobi? Na końcu nieuchronną będzie kwestia za ile? Pytano Cię już o to, nie odpowiedzaiałeś, więc o co pretensje i żale?mikro pisze:Ponawiam pytanie - czy potraficie zrobić typowe kółko zębate w dobrej kwasówce?
W zasadzie nie bardzo mi się chce z tobą gadać - nie potrafisz napisać dwóch zdań, żeby nie zaatakować personalnie rozmówcy. W realu pewnie dałoby się cię ucywilizować, niestety net to ulubiony wybieg dla takich, co to ich żony bijają, a pies na spacery wyprowadza...mc2kwacz pisze:Miki, po raz kolejny uruchamiasz jakieś wyssane z palca wnioski. A czy ja zasugerowałem że Ty sobie przypisujesz taki wynalazek??? To specjalista od mikrorobotów użył takiego sformułowania. Zakładam że świadomie. Więc go wyprowadzam z błędu.
Nie wiem jak w Biedronce, ale gdzieś takie urządzenia są dostępne, skoro kucharze i zakłady gastronomiczne je mają "od zawsze". Dość pewne jest to, że sami sobie nie zrobili
P.S. Karty złote i platynowe, ostatnio podobno CZARNE, są dla frajerów, którzy dla snobizmu są gotowi zapłacić cwanemu bankowi za sam kolor karty i większy limit kredytowy. I im się zdaje, że w ten sposób się nobilitowali. Coś takiego jak rejestracja "WACEK" na autku kupionym na kredyt![]()
Ale widzę Miki, że Cię to w jakiś sposób dotyka, skoro ni stąd ni z owąd o tym piszesz?