Przestroga przed Poltech CNC z allegro
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Jak składałem swoją dużą zabawkę dwa lata temu to zamówiłem u nich śruby kulowe 2510 z nakrętkami i inne drobne szpeje. śruby trzy sztuki po 3m. Przyszły zapakowane w ... strecz. Bez jakiejkolwiek deski itp. Folia od gwintu była poprzecierana a śruby mokre od deszczu w niektórych miejscach zaczęły śniedzieć. Szczęśliwie wszystko proste i po naoliwieniu chodzi do dzisiaj, ale za te parę zł (brałem towaru na 4000zł) mogli się bardziej postarać.
Teraz z oczywistych względów nic tam nie zamawiam i tak zostanie.
Teraz z oczywistych względów nic tam nie zamawiam i tak zostanie.
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
hmm zazwyczaj nie miałem z nimi problemu ale to było parę lat temu.
dziś dotarła paczka z zamówieniem i takiego oto placka dostałem:
rudy zasilacz:

będę reklamować bo to strach do sieci wpiąć. w opisie pisze że nowy. na dodatek z Kraka do Kraka 4 dni kurierem od zamówienia do dostarczenia. porażka.
dziś dotarła paczka z zamówieniem i takiego oto placka dostałem:
rudy zasilacz:

będę reklamować bo to strach do sieci wpiąć. w opisie pisze że nowy. na dodatek z Kraka do Kraka 4 dni kurierem od zamówienia do dostarczenia. porażka.
Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły
-
- Posty w temacie: 1
Bo widzisz zacharius, woda w oceanie jest słona dość. I przez te 2 miesiące...
A tak na poważnie, to żenada. Coś takiego wysłać klientowi, to już trzeba mieć TUPET. Albo być totalnym dziadem z dziada pradziada.
Ja nie wiem, czy gdybym czegoś takiego nie dostał od "importera", to bym go z torbami nie puścił. Dla ogólnego dobra wszystkich. Kilka oficjalnych skarg do włąściwych urzędów (nie mylić ze szczurzymi anonimowymi donosami) i "importer" ROBI POD SIEBIE ciągłym rzadkim strumieniem.

A tak na poważnie, to żenada. Coś takiego wysłać klientowi, to już trzeba mieć TUPET. Albo być totalnym dziadem z dziada pradziada.
Ja nie wiem, czy gdybym czegoś takiego nie dostał od "importera", to bym go z torbami nie puścił. Dla ogólnego dobra wszystkich. Kilka oficjalnych skarg do włąściwych urzędów (nie mylić ze szczurzymi anonimowymi donosami) i "importer" ROBI POD SIEBIE ciągłym rzadkim strumieniem.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2015, 16:04 przez mc2kwacz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
problem polega na tym ze nie mają biura jako takiego gdzie można przyjść i nawrzucać komuś.
na dodatek pracują w takich godzinach co inni tez siedzą w pracy a moja godzina (stracę pewnie więcej niż jedną na rozjazdy bo nie mam auta) jest warta więcej niż koszt wysyłki.
która swoja drogą imho powinna się odbyć na ich koszt.
zobaczymy jutro jak przyjdą i odczytają maila
na dodatek pracują w takich godzinach co inni tez siedzą w pracy a moja godzina (stracę pewnie więcej niż jedną na rozjazdy bo nie mam auta) jest warta więcej niż koszt wysyłki.
która swoja drogą imho powinna się odbyć na ich koszt.
zobaczymy jutro jak przyjdą i odczytają maila
Nie otrzymasz koni wyścigowych krzyżując dwa osły
-
- Posty w temacie: 2
witam.
a było słuchać dziadka wojtka i nie kupować u nich ?
jak zgłosisz reklamację to wysyłka jest na ich koszt .
a jak zwrot - do którego masz prawo bez podania przyczyn - to na Twój.
pewnie odpiszą - wysłaliśmy nowy sprawny zasilacz - a kupujący chce podmienić na stary .
pozdrawiam.
a było słuchać dziadka wojtka i nie kupować u nich ?

jak zgłosisz reklamację to wysyłka jest na ich koszt .
a jak zwrot - do którego masz prawo bez podania przyczyn - to na Twój.
pewnie odpiszą - wysłaliśmy nowy sprawny zasilacz - a kupujący chce podmienić na stary .
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares