Dziękuję bardzo serdecznie.
Sorry, nie chciałem Cię urazić. Już nic więcej nie napiszę w tym temacie. Chciałem tylko podać "fakt autentyczny" nauki w Gimnazjum gdzie uczy moja partnerka. I to, że zostaje po godzinach i czeka na uczniów, jest faktem. Godzinę jak nikt nie przyjdzie nie może sobie wpisać, bo nie miała nikogo. Dobra - koniec. Jeszcze raz sorry i pozdrawiam.prezes156 pisze:Mało kto mnie potrafi wk.... ale...
Nie o to mi chodziło....zbulwersowałem się bo kurde no ludzie mają czasem tragiczną sytuacją i są w potrzebie i że nie wyszło im w życiu to na pewno w większości ich wina ale są czasem rzeczy wobec których jesteśmy bezradni....000andrzej pisze:uż nic więcej nie napiszę w tym temacie.
Może to też kwestia nauczyciela....widocznie twoja partnerka po prostu chce pomóc i nie ma w.....e na uczniów i to się CHWALI!!! Jakby każdy każdemu tak paomagał było by o wiele lepiej...000andrzej pisze:I to, że zostaje po godzinach i czeka na uczniów, jest faktem. Godzinę jak nikt nie przyjdzie nie może sobie wpisać, bo nie miała nikogo.